Kata KT DL-C-STRAP

Код товару: С000000196
Фото: Kata KT DL-C-STRAP

Нема в наявності

Ціна: 340 307 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ремень С STRAP DL изготовлен из гибкого воздушного материала, который обеспечивает комфорт и защиту, и великолепно подходит для обычных компакных камер и DSLR камер.

Преимущества KATA: чрезвычайная легкость и компактность, пропускающий воздух, эргономичность, уникальная защита, отличное соотношение цена-качество.

Kata KT DL-C-STRAP - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Ремені для фотоапаратів та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Ремінь за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Ремінь, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Kata І Ви побачите перелік з Ремені для фотоапаратів Kata. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вироби, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Peak Design. З'явилися під час замовлення Kata KT DL-C-STRAP Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення можна забрати в Україні максимально швидко.