La Crosse BC-500

Код товару: С000000528
Фото: La Crosse BC-500

Нема в наявності

Ціна: 895 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Интеллектуальное зарядное устройство оснащено микропроцессором, который контролирует процесс зарядки каждого отдельного канала. Каждая установленная батарея контролируется индивидуально с помощью отдельного дисплея, который показывает: напряжение, силу тока, аккумулированную емкость (mAh), время зарядки/разрядки и емкость в mAh в конце режима тест.

Режим зарядки.

Заряжаются аккумуляторы типа NiCd и NiMH. Для каждого канала можно устанавливаются разные режимы (Зарядка, Разрядка, Восстановление, Тест) и разные емкости для зарядки/разрядки. Также, можно установить силу тока 200/500 mAh для каждого отдельного канала, что дает возможность выбора между скоростью зарядки и долговечностью аккумулятора. Есть защита от перегрева батарей.

Режим разрядки.

Разрядите а потом зарядите для устранения эффекта памяти.

Режим тест:

Вычисляет фактическую (рабочую) емкость аккумулятора.

La Crosse BC-500 - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Зарядні пристрої для фото-відео А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Зарядний пристрій зі знижками? Щоб швидко підібрати Зарядний пристрій, за допомогою фільтрів. Введіть: La Crosse і перед вами з'явиться Зарядні пристрої для фото-відео La Crosse. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Extradigital. Якщо з'явилися при купівлі La Crosse BC-500 Запитайте нашого менеджера. Товар можна отримати в Чернівцях в потрібні терміни.