Canon EF 28mm f/1.8 USM

Код товару: С000001655
Фото: Canon EF 28mm f/1.8 USM

Нема в наявності

Ціна: 19 320 18 840 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше

Canon EF 28 mm F/1.8 USM це об'єктив з величезною світлосилою та винятковим розмиванням заднього плану. Завдяки наявності ультразвукового USM-мотора, ця модель здійснює дуже швидке фокусування. Компактність об'єктива обумовлена ​​застосуванням асферичних лінз, які ефективно усувають сферичну аберацію, роблячи зображення різким навіть з обох боків. Ширококутний світлосильний об'єктив має фокусну відстань 28 мм.

Canon EF 28 mm F/1.8 USM є чудовим рішенням для зйомки «з рук» в умовах недостатнього освітлення. При використанні цифрових камер із сенсорами APS-C об'єктив перетворюється на стандартний з кутом поля зору 45 мм, еквівалентний об'єктиву з фокусною відстанню 35 мм. Завдяки цьому об'єктив можна використовувати для пейзажів, репортажів та портрета. Корпус Canon EF 28 mm f/1.8 виконаний із високоякісного пластику, має привабливий дизайн, що залишає враження надійності, та міцну конструкцію, необхідну для об'єктива, що призначений для повсякденного використання.

Оптична схема об'єктива включає 10 елементів у 9 групах. У конструкції використовується асферична лінза, яка при збереженні компактних розмірів самого об'єктива ефективно усуває сферичну аберацію, гарантуючи високу різкість зображення по всьому полю кадру. На будь-якій відстані фокусування об'єктив забезпечує високу якість зображень з рівномірною яскравістю, чудовою роздільною здатністю, відмінним контрастом і точним кольором.

Об'єктив здійснює фокусування за допомогою «фірмового» ультразвукового кільцевого приводу USM, який забезпечує максимальну точність і швидкість наведення різкості. При необхідності фотограф може вручну, простим поворотом кільця "довести" фокусування, не виходячи з режиму автофокусування. Обгумоване кільце фокусування має велику ширину та плавний хід. Передній елемент при фокусуванні не обертається, що дозволяє користуватися різними оптичними насадками. Мінімальна дистанція фокусування 25 см дозволяє збільшувати 1:5.5.

Canon EF 28mm f/1.8 USM - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив З вигодами для себе? Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Canon і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Canon. Як бачите, все досить просто. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Fujifilm. Виникли при виборі Canon EF 28mm f/1.8 USM Запитайте нашого менеджера. Фототовари можна отримати в Одесі у мінімальні терміни.

Основні характеристики
Тип об'єктиву ширококутний
Фокусна відстань 28 мм
Діафрагма F1.80
Мінімальна діафрагма F22
Кріплення Canon EF
Автоматичне фокусування є
Конструкція
Число елементів / груп елементів 10 / 9
Число пелюсток діафрагми 7
Розміри (D x L) 73.6 x 55.6 мм
Вага 310 г
Параметри зйомки
Кут огляду 75 град.хв
Мінімальна відстань фокусування 0.25 м
додаткова інформація
Ультразвуковий двигун є
Діаметр різьблення для світлофільтру 58 мм