Power Plant Li-50B, D-Li92 Olympus (DV00DV1218)

Код товару: К000000172
Фото: Power Plant Li-50B, D-Li92 Olympus (DV00DV1218)

У наявності

Ціна: 359 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Аккумулятор PowerPlant для Olympus Li-50B, Pentax D-Li92 - это современная литиево-ионная батарея для фото и видеокамер, которая обеспечит длительное время автономной работы Вашему устройству.
Аккумулятор PowerPlant это полноценный аналог оригинальному аккумулятору Olympus Li-50B, Pentax D-Li92. В производстве использованы только высококачественные элементы питания и японские чипы оригинальных производителей, поэтому аккумулятор обладает высокой энергетической плотностью, низким саморазрядом, сохраняет заряд даже при длительном использовании, а отсутствие "эффекта памяти"
и способность быстро перезаряжать его не достигая полной разрядки, можно отнести к ключевым преимуществам.
Фирма PowerPlant гарантирует безопасность использования батареи Olympus Li-50B, Pentax D-Li92 c Вашим фотоаппаратом или видеокамерой.
Название: Olympus Li-50B, Pentax D-Li92
Емкость: 700 mAh
Тип аккумулятора: Li-ion
Напряжение: 7,4V
Мощьность: 5.18Wh
Производитель: PowerPlant
Гарантия: 12 месяцев

 



 

Power Plant Li-50B, D-Li92 Olympus (DV00DV1218) - в електронному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Акумулятори для фото-відео А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Акумулятор за економною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Акумулятор, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Power Plant і перед вами будуть Акумулятори для фото-відео Power Plant. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Power Plant. Виникли при підборі Power Plant Li-50B, D-Li92 Olympus (DV00DV1218) Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари заберіть в Кам'янець-Подільському найшвидше.

Основные характеристики
ТипLi-ion
Емкость700 mAh
Напряжение7,4V