Canon EF 28-300 f/3.5-5.6L IS USM (9322A006)

Код товару: С000002512
Фото: Canon EF 28-300 f/3.5-5.6L IS USM (9322A006)

Нема в наявності

Ціна: 87 599 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Фокусні відстані від ширококутного до телефото в одному об'єктиві. Універсальність 11-кратного діапазону зумування у поєднанні з якісними лінзами Canon серії L робить цей об'єктив ідеальним інструментом для фотографів, які завжди перебувають у русі.
 
Переваги:

- 11-кратний зум

- Якість серії L

- Стабілізатор зображення

- Мінімальна відстань фокусування 0,7 м

- Ручне фокусування можливе у будь-який час

- Конструкція із захистом від пилу та бризок

- Діафрагма з круглим отвором

- Вимірювач відстані E-TTL II

- Просвітлювальні покриття лінз об'єктива оптимізовані для цифрових камер

Докладний опис
 
Воістину універсальний об'єктив

Сучасна професійна серія об'єктивів Canon з діапазоном зумування від ширококутного до супертелефото розроблена для професійних фотографів, яким необхідно скоротити кількість змінних об'єктивів та зменшити загальну вагу комплекту камери. Відмінно підходить для фотожурналістів та любителів зйомки у русі.
 
Стабілізатор зображення з ефектом, еквівалентним 3 ступеням витримки

Технологія стабілізації зображення, реалізована в об'єктиві EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM, забезпечує ефект, еквівалентний трьома ступенями витримки в умовах слабкого освітлення. Тому можна використовувати тривалішу витримку, уникаючи розмиття, що виникає від руху камери, — корисно для ситуацій, коли немає можливості використовувати штатив або спалах. Об'єктив визначає зйомку з проводкою, коли фотограф веде камеру за об'єктом, що рухається, і відключає систему стабілізації зображення в цьому напрямку.
 
Ультразвукове фокусування

Ультразвуковий привід кільцевого типу дозволяє досягти швидкого і практично беззвучного автофокусування. Завдяки відмінним характеристикам об'єктива досягається точне фокусування. Доступна в будь-який момент ручна корекція фокусування можлива без вимкнення автофокусування.
 
Чудовий варіант для цифрових камер

Форма об'єктива і покриття лінз, що просвітлюють, були оптимізовані для зменшення відблисків і ефектів двоїння зображення, тому об'єктив EF 28-300 мм чудово підходить для цифрових камер. При використанні з цифровими дзеркальними камерами з датчиком зображення APS-C еквівалентний діапазон фокусних відстаней об'єктива досягає 45–480 мм.
 
Високоточна оптика та висока якість зображення

Висока контрастність, низький рівень спотворень та висока роздільна здатність по всьому кадру у всьому діапазоні зумування. Електромагнітна діафрагма (EMD) забезпечує швидке, безшумне високоточне керування діафрагмою. Діафрагма з круглим отвором створює гарне розмиття фону.
 
 
 

Canon EF 28-300 f/3.5-5.6L IS USM (9322A006) - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. З асортименту підберіть Об'єктив вигідно? Щоб легко підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Canon і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Canon. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Tamron. Виникли при покупці Canon EF 28-300 f/3.5-5.6L IS USM (9322A006) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення можна забрати в Мелітополі якомога швидше.

Тип об'єктиву
Універсальний Zoom
Модель
EF 28-300 мм f/3.5-5.6 L IS USM
Діаметр фільтра, мм
77
Розмір матриці
Full frame
Кути огляду
46° - 4°35 /по горизонталі, вертикалі, діагоналі, 65° - 6° 50 /по горизонталі, вертикалі, діагоналі, 75° - 8°15 /по горизонталі, вертикалі, діагоналі
Габарити
92x184
Конструкція
22 елементів у 16 ​​групах
Мінімальна дистанція фокусування
0.7 м
Мінімальна діафрагма
f/22 /22 - 38
Максимальна діафрагма
f/3.5 – 5.6
Кількість пелюсток діафрагми
8
Вага
1670 г