Canon EF 50mm f/1.2L USM (1257B005)

Код товару: 07944
Фото: Canon EF 50mm f/1.2L USM (1257B005)

Нема в наявності

Ціна: 61 399 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Світлосильний об'єктив EF 50mm f/1.2L USM з максимальною діафрагмою f/1.2 дозволяє отримувати чудові результати навіть в умовах слабкого освітлення. Повний контроль над творчим процесом завдяки точному управлінню фокусуванням та глибиною різкості.
 
Переваги
 
- Висока світлосила f/1.2
 
- Автофокусування USM
 
- Покриття Super Spectra
 
- Діафрагма з круглим отвором для чудового ефекту "боке" на задньому плані
 
- Передача інформації про відстань до системи експозаміру E-TTL II
 
- М'який чохол та бленда
 
Докладний опис
 
Неймовірно висока світлосила

Висока світлосила f/1.2 забезпечує приголомшливу швидкість зйомки навіть при слабкому освітленні. Точне керування фокусуванням дозволяє знімати з максимально малою глибиною різкості для створення творчих ефектів.
 
М'яке розмиття фону

Діафрагма з практично круглим отвором робить рівнішим розмиття тих частин зображення, які знаходяться не у фокусі. Це дозволяє виділити на м'якому розмитому фоні об'єкти у фокусі, які знаходяться на передньому плані.
 
Якість серії L

Професійні об'єктиви Canon серії L є найкращими зразками високоточної оптики EF. Об'єктиви серії L поєднують у собі чудові технічні характеристики із зручністю у користуванні, при цьому вони захищені від пилу та вологи.
 
Ультразвукове фокусування

Ультразвуковий привід кільцевого типу дозволяє досягти швидкого і практично беззвучного автофокусування. Завдяки відмінним характеристикам об'єктива досягається точне фокусування. Доступна в будь-який момент ручна корекція фокусування можлива без вимкнення автофокусування.
 
Покриття Super Spectra

Покриття Super Spectra допомагає забезпечити точний колірний баланс та високу контрастність. Також покриття дозволяє усунути відблиски та двоїння зображень, що виникають в результаті відбиття світла від датчика зображення.
 
Інтеграція з експозаміром E-TTL II

Об'єктив передає інформацію про відстань до об'єкта камери EOS із системою вимірювання експозиції під час зйомки зі спалахом.
 
Аксесуари

У комплект поставки об'єктива входить бленда та м'який чохол.
 
 
 

Canon EF 50mm f/1.2L USM (1257B005) - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Об'єктив за низькою ціною? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Canon і перед вами будуть Об'єктиви Canon. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Не варто сумніватися як товари. Всі фотототовари, які є у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при виборі Canon EF 50mm f/1.2L USM (1257B005) Питання можна прояснити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Миколаєві якомога швидше.

Тип об'єктиву
Портретний FIX
Модель
EF 50 мм f/1.2L USM
Діаметр фільтра, мм
72
Розмір матриці
Full frame
Фокусна відстань
50
Кути огляду
40º, 27º, 46º
Габарити
85.4 x 65.5
Конструкція
8 елементів у 6 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0.45 м
Мінімальна діафрагма
f/16
Максимальна діафрагма
f/1.2
Кількість пелюсток діафрагми
8
Вага
545 г