Novoflex MagicBall

Код товару: К000000452
Фото: Novoflex MagicBall

У наявності

Ціна: 16 509 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Кульова голова NOVOFLEX MagicBall. Навантаження до 10 кг! Виробництво Німеччина. Офіційна гарантія України 2 роки.

Особливістю є незвичайна конструкція голови. На відміну від класичної кульової голови, шар MagicBall жорстко кріпиться на штативну платформу, а вся конструкція з камерою обертається навколо нього. Це дає кілька важливих переваг. Практично необмежену позиціонування у всіх напрямках з кутом відхилення 120 ° в будь-якій площині. Відкрита конструкція кулі не дає накопичуватися різним забрудненням у вигляді пилу, піску тощо. які можуть зашкодити кулю. Немає необхідності у профілактиці та мастилі кулі, сухе тертя.

Завдяки винятковій якості та точності обробки матеріалів, ця кульова голова може застосовуватися практично у всіх областях фотографії, де в першу чергу необхідні висока швидкодія та точність. Фрикційний механізм дозволяє дуже точно налаштувати роботу голови з обладнанням різної ваги, а поворотна рукоятка моментально одним рухом жорстко зафіксувати його.

 

Novoflex MagicBall - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно придбати Штативні головки А також інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Штативна головка за бюджетною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Штативна головка, Скористайтеся навігацією. Введіть: Novoflex і Ви побачите всі необхідні Штативні головки Novoflex. Як бачите, все досить просто. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Vanguard. Якщо виникли при купівлі Novoflex MagicBall Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Фототовари можна отримати в Кам'янець-Подільському в необхідні терміни.

Технічні характеристики
 

Висота головки 105 мм
Горизонтальний поворот 360°
Майданчик 55х40 мм
Бічний нахил 120°
Фронтальний нахил 120°
Вага 0,92 кг
Максимальне навантаження до 10 кг
Тип штативної голівки кульова, діаметр кулі 60 мм