Novoflex MagicBall Mini

Код товару: К000000454
Фото: Novoflex MagicBall Mini

У наявності

Ціна: 10 205 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Шарова голова NOVOFLEX MagicBall 50. Нагрузка до 5 кг! Виробництво Німеччина. Офіційна гарантія в Україні 2 роки.

Особливістю є незвичайна конструкція голови. У відмінності від класичної шарової голови шар MagicBall жорстко кріпиться на штатну платформу, а вся конструкція з камерою обертається навколо нього. Це дає кілька принципово важливих переваг. Практично необмежене позиціонування у всіх напрямках з кутом відхилення 120° у будь-якій плоскості. Відкрита конструкція шару не дає скаплитися різними забрудненнями у вигляді пилу, піски і т.д. которые могут повредить шар. Немає необхідності в профілактиці і змазки шару, сухое тренування.

Завдяки виключно якості і точності обробки матеріалів, ця шарова голова може застосовуватися практично на всіх фотографіях, де в першу чергу необхідні висока швидкість дії і точність. Фрикційний механізм дозволяє дуже точно налаштувати роботу голови з обладнанням різного веса, а поворотна рукоятка моментально, одним рухом жорстко зафіксувати його.

 

Novoflex MagicBall Mini - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Штативні головки А також інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Штативна головка зі знижками? Щоб правильно вибрати Штативна головка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Novoflex і Ви побачите список з Штативні головки Novoflex. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі фірми, наприклад Manfrotto. Виникли при замовленні Novoflex MagicBall Mini Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлений товар можна отримати Вінниці у стислі строки.

Технічні характеристики
 

Висота головки 75 мм
Горизонтальний поворот 360°
Площадка 45х30 мм
Бічний нахил 120°
Фронтальний нахил 120°
Вага 0,33 кг
Максимальне навантаження до 5 кг
Тип штатної головки шарова, діаметр шара 40 мм