Manfrotto 555B

Код товару: К000000551
Фото: Manfrotto 555B

Нема в наявності

Ціна: 5 460 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Данная система предназначена для использования со штативами 055-й серии и позволяет добиться идеального выравнивания основания штативной головки относительно горизонта, не прибегая к манипуляциям с длиной ног.

Наиболее полезна данная система будет для видеооператоров и фотографов-пейзажистов, которым зачастую важно иметь идеально выставленное нулевое положение штативной головки.

Система построена на полсфере диаметром 50 мм, установленной в верхней части колонны и со съемными зажимами в нижней части.

Manfrotto 555B - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Аксесуари А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Аксесуар вигідно? Щоб вам простіше було вибрати Аксесуар, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Manfrotto і Ви побачите доступні для замовлення Аксесуари Manfrotto. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари можна бути впевненими. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені лідируючими компаніями, наприклад Benro. З'явилися при покупці Manfrotto 555B Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення заберіть у Кременчуці найшвидше.

Артикул 555B
Материал Алюминий
Тип основания Шаровый
Цвет Черный
Вес 670 г
Высота 41,7 см

Количество пузырьковых уровней

1