Nissin MG8000 Nikon (NI-N065)

Код товару: С000004558
Фото: Nissin MG8000 Nikon (NI-N065)

У наявності

Ціна: 5 000 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Жароміцні матеріали плюс кварцова лампа не викликають сильного нагрівання пристрою, дозволяючи підряд знімати велику кількість кадрів з максимальною потужністю. Завдяки цьому, MG8000 підтримує стабільну колірну температуру і здатна зробити понад 1000 спалахів без перебоїв.
Особливо ефективно MG8000 працюватиме з блоком живлення Nissin PS300. Використання цього джерела енергії максимально скоротить час перезаряджання спалаху, що зробить його незамінним для репортажної або весільної зйомки.
 
Високе  провідне число  робить MG8000 одним із найпотужніших зовнішніх спалахів професійного рівня. Воно становить 40 метрів за фокусної відстані 35 мм і 60 метрів за фокусної відстані 105 мм. За потужністю MG8000 перевершує брендові фотоспалахи Canon та Nikon.
 
Фокусна відстань , при якій спалах працює на повну силу, – від 24 до 105 мм.
 
Знімний ширококутний розсіювач  спеціально сконструйований для цифрових повнокадрових SLR камер. Він допоможе не лише значно розширити кут напряму світла, а й пом'якшить тіні від спалаху. Вийде об'ємне, «живе» зображення, що особливо важливо для портретної зйомки.
 
Другий спалах , розташований під основний, - чудове доповнення, що істотно розширює можливості для зйомки. Ви можете направити основний спалах убік або вгору, щоб створити відбите світло, другий рефлектор висвітлить об'єкт зйомки. Потужність додаткового спалаху регулюється в межах від повного (1) до 1/128, залежно від завдання – чи ви хочете створити повноцінне заповнююче світло або тільки пом'якшити тіні від основного спалаху.
 
Оригінальні  панелі керування  та меню – одна з родзинок спалахів Nissin, і MG8000 не виняток. Панель оснащена кольоровим дисплеєм, зображення на якому автоматично повертається на 90 градусів при нахилі спалаху. Шість пунктів меню – режими керування спалахом: А (автоматичний), TTL, M/Av (ручний та з пріоритетом діафрагми), Мульти, Бездротовий TTL та Налаштування користувача. Кожному режиму відповідає свій колір - оригінальне дизайнерське рішення, що допомагає ще й орієнтуватися в налаштуваннях.
 
Автоматичний режим  працює за заводськими установками і не потребує ручного керування – достатньо лише встановити спалах на камеру і можна приступати до зйомки.
 
Режим  спалаху TTL підтримує режими E-TTL та E-TTL II для камер Canon або i-TTL та i-TTL-BL для камер Nikon. У цьому режимі рівнем потужності спалаху керує камера. У додатковому меню можна вручну скоригувати TTL (Ev компенсація), перейти на ручне зумування, включити другий спалах.
 
У  ручному режимі  можна самостійно вибрати відповідний рівень потужності з 22 - від повної (1) до 1/128. На дисплеї вказано відстань до об'єкта зйомки відповідно до значення діафрагми – це допоможе визначити оптимальну потужність. У режимі пріоритету діафрагми потужність визначається автоматично за допомогою вбудованого сенсора.
 
Мульти-режим  призначений для багаторазового спалаху: із заданою потужністю та заданим проміжком між спалахами. У цьому потужність регулюється не більше від 1/8 до 1/128.
 
Режим бездротової TTL  системи дозволяє синхронізувати MG8000 як Ведучий або Ведений спалах.
Для синхронізації також передбачено роз'єм X-термінал.
 
Джерело живлення  спалаху – 4 батареї АА, поміщені у зручний магазин, пристосований до швидкої заміни батарей. Для економії енергії передбачено сплячий режим та автоматичне вимкнення при простої. Є роз'єм для підключення спалаху до зовнішнього джерела живлення.
 
USB-роз'єм  дає змогу оновлювати програмну прошивку для роботи з майбутніми моделями фотокамер.

Nissin MG8000 Nikon (NI-N065) - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Спалахи або інші фототовари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. З каталогу виберіть Спалах за економною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Спалах, за допомогою навігації. Введіть: Nissin і перед вами будуть усі Спалахи Nissin. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Yongnuo. Якщо з'явилися при підборі Nissin MG8000 Nikon (NI-N065) Запитайте наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Миколаєві своєчасно.

Артикул виробника
NI-N065
Розпродаж
Так
Тип спалаху
Накамерна
Швидка синхронізація TTL
Так
Провідне число
60м (ISO100; 105мм)
Фокусна відстань
24-105 мм на повному кадрі
(18 мм - з насадкою, що йде в комплекті)
Дистанційне управління
Ведучий/відомий режими
Синхронізація спалахів
По 1-й шторці, по 2-й шторці,
високошвидкісна синхронізація, повільна синхронізація
Кут повороту головки
(вгору/вниз/по горизонталі)
+90° / - / 270
Час перезаряджання
0.1 - 5.5 секунд (залежно від джерела живлення)
Автоматичне відключення
Так
Підсвічування автофокусу
Інфрачервоний світлодіод (діапазон підсвічування: 0.7 – 10 метрів)
Дисплей
Кольоровий рідко-кристалічний
живлення
4xAA;
зовнішній батарейний блок Nissin Power Pack PS300 (купується окремо)
Розміри
78.0 x 148.0 x 127.0 мм
Колір
Чорний
Країна виробництва
Китай
Країна реєстрації бренду
Японія
Вага
416 г