Weifeng Карандаш для чистки оптики WOA 2029А

Код товару: С000004712
Фото: Weifeng Карандаш для чистки оптики WOA 2029А

Нема в наявності

Ціна: 128 102 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Набор для чистки оптики - это атрибут каждого фотографа, который бережно относится к своему фотоаппарату.

Чистящий карандаш Weifeng WOA 2029А содержит основные средства, необходимые для надлежащего ухода за камерой и аксессуарами.

В комплект входит кисточка и спрей с жидкостью для чистки оптики в одном корпусе, салфетка из микрофибры для протирки оптики.

Weifeng Карандаш для чистки оптики WOA 2029А - на надійному сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Засоби для чищення оптики або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Засіб для чищення оптики З вигодами? Щоб максимально просто підібрати Засіб для чищення оптики, за допомогою зручної навігації. Введіть: Weifeng і перед вами будуть усі Засоби для чищення оптики Weifeng. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад AccPro. Виникли при підборі Weifeng Карандаш для чистки оптики WOA 2029А Запитайте наших професійних менеджерів. Товар можна отримати в Рівному без затримок.