Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Код товару: С000006429
Фото: Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

У наявності

Ціна: 5 831 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Портативний об'єктив-"млинець", який ідеально підходить для подорожей та вуличної фотографії. Його покращена оптична конструкція забезпечує відмінну якість зображення, а велика максимальна діафрагма f/2.8 дозволяє робити зйомку з рук в умовах слабкого освітлення. Фокусування STM забезпечує плавне, майже безшумне автофокусування під час зйомки відеороликів.
 
Переваги:
- Ультратонка конструкція "млинець"
- Природна перспектива, близька до сприйняття людським зором
- Плавне та безшумне фокусування під час відеозйомки*
- Використання великої діафрагми для зйомки в умовах слабкого освітлення
- Мінімальна дистанція фокусування 0,16 м
 
Компактна конструкція "млинець"
Цей портативний об'єктив EF-S 24mm f/2.8 STM має товщину всього 22,8 мм і важить лише 125 г, дозволяючи вам брати камеру EOS із собою куди завгодно. Крім того, мініатюрний дизайн робить його майже непомітним, що є ідеальним для вуличної фотографії.
 
Природна перспектива
Фокусна відстань 24 мм при використанні з камерою APS-C EOS забезпечує такий самий кут огляду, як і об'єктив 38 мм повнокадрової дзеркальної камери. Це забезпечує зображення, близьке до сприйняття людським оком, тому знімки виглядають природнішими і натуралістичними.
 
Плавне, безшумне фокусування
Практично безшумне фокусування STM швидко виконується під час зйомки фотографій та забезпечує плавну зміну фокусу під час зйомки відеороликів, що гарантує відсутність небажаного шуму фокусування під час зйомки.*
 
Широка діафрагма для зйомки при слабкому освітленні
Швидка максимальна діафрагма f/2.8 пропускає велику кількість світла, що дозволяє проводити зйомку в умовах слабкого освітлення без використання спалаху. Вона також чудово підходить для створення ефектів малої глибини різкості, дозволяючи виділити об'єкт зйомки на м'якому розмитому тлі.
 
Поліпшена оптична конструкція
Насолоджуйтесь ідеально чіткими знімками по всьому кадру завдяки потужному запобіганню відблиску та кольорової окантовки. Наблизьтеся до невеликих об'єктів зйомки на відстань 16 см для отримання неймовірних великих планів.
 
 
 

Canon EF-S 24mm f/2.8 STM - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. З каталогу виберіть Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Canon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Canon. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Tamron. З'явилися при виборі Canon EF-S 24mm f/2.8 STM Запитайте наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Краматорську своєчасно.

Тип об'єктиву
Портретний FIX
Модель
EF-S 24 мм f/2.8 STM
Діаметр фільтра, мм
52
Розмір матриці
APS-C
Кути огляду
59º 10', 50º 35', 34º 55'
Габарити
68,2 х 22,8 мм
Конструкція
6 елементів у 5 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0.16 м
Мінімальна діафрагма
f/22 
Максимальна діафрагма
f/2.8
Кількість пелюсток діафрагми
7
Вага
125 г