Canon EF 35mm f/1.4L II USM (9523B005)

Код товару: С000005249
Фото: Canon EF 35mm f/1.4L II USM (9523B005)

У наявності

Ціна: 87 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Справжня сучасна класика: стандартний ширококутний об'єктив, який має довіру фоторепортерів за природну перспективу, можливості роботи в умовах слабкого освітлення та неперевершену оптичну якість.
 
Переваги:
 
- Ширококутний огляд із природною перспективою
 
- Чудова якість зйомки при слабкому освітленні та контроль над глибиною різкості
 
- Встановлює нові стандарти якості зображення
 
- Швидке та непомітне фокусування
 
- Не зупиняйте зйомку навіть у складних умовах
 
Пропонує широкий кут поля зору з природною перспективою
 
Класичний злегка ширококутний об'єктив з фокусною відстанню 35 мм має визнання фотографів-документалістів завдяки можливості знімати об'єкт у його природному середовищі без спотворення перспективи.
 
Чудова якість зйомки в умовах слабкого освітлення
 
Велика максимальна діафрагма f/1.4 пропускає на дві сходинки більше світла, ніж зум-об'єктив f/2.8, що робить цей об'єктив ідеальним вибором для зйомки рук в умовах слабкого освітлення.
Широка діафрагма дозволяє фотографу обмежувати глибину різкості під час зйомки. Створення ефектів малої глибини різкості є одним із способів виділити об'єкт зйомки на задньому плані та найбільш ефективно, якщо використовується у поєднанні з ширококутним полем зору об'єктива.
Дев'ятипелюсткова діафрагма дозволяє плавно і природно «розмити» області, що знаходяться поза фокусом.
 
Встановлює нові стандарти якості зображення
 
Заломлююча оптика синього спектру, вироблена з розробленого Canon органічного оптичного матеріалу, запобігає виникненню кольорової облямівки за допомогою корекції хроматичних аберацій до недоступного рівня.
Ультранизкодисперсійні (UD) оптичні елементи і дві асферичні лінзи забезпечує чудову різкість по всьому кадру - навіть при зйомці з максимальним розміром діафрагми.
Покриття із субхвильовою структурою збільшує контрастність та усуває відблиски та паразитне засвітлення при зйомці проти світла.
 
Швидке та непомітне фокусування дозволить зробити несподівані кадри
 
Ультразвуковий мотор кільцевого типу забезпечує точне, швидке і практично безшумне автофокусування, яке дозволяє робити знімки, не турбуючи об'єкт.
Доступне в будь-який момент ручне фокусування дозволяє налаштувати фокус без зміни режиму фокусування і не відводячи камеру від очей.
 
Не припиняйте зйомку навіть у складних умовах
 
Легендарна високоякісна конструкція серії L Canon відрізняється міцністю, забезпечуючи впевненість. Спеціальна конструкція має захист від пилу та вологи, а покриття з флюорину на передньому та задньому елементах об'єктива захищає від забруднень та полегшує очищення.
 
Заломлююча оптика синього спектру
 
Заломлююча оптика синього спектру (BR) Canon запобігає виникненню кольорової облямівки у об'єктивів великого діаметру. Цей унікальний органічний оптичний матеріал більш ефективний для запобігання появі такої облямівки, ніж інші технології, наприклад фторосодержащіе і ультранизкодисперсійні (UD) або суперультранізкодісперсійні (Super UD) елементи. Кольорова облямівка виникає внаслідок хроматичної аберації — явища, у якому світло різних кольорів фокусується у різних точках. Використання оптичного матеріалу синього спектру (BR) в об'єктивах EF 35mm f/1.4L II USM мінімізує цей ефект. Потім можна налаштувати інші елементи об'єктива для забезпечення чудової різкості, контрастності та запобігання відблиску.
 

Canon EF 35mm f/1.4L II USM (9523B005) - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив вигідно? Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Canon і Вам будуть показані всі Об'єктиви Canon. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Panasonic. Якщо виникли під час підбору Canon EF 35mm f/1.4L II USM (9523B005) Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення отримаєте Кропивницькому в необхідні терміни.

 

Тип об'єктиву
Ширококутний FIX
Модель
EF 35 мм f/1.4L II USM
Діаметр фільтра, мм
72
Розмір матриці
Full frame
Кути огляду
54 °, 38 °, 63 °
Габарити
80x106 мм
Конструкція
14 елементів у 11 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0,28 м
Мінімальна діафрагма
f22
Максимальна діафрагма
f/1.4
Кількість пелюсток діафрагми
9
Вага
760 г