National Geographic NG RF4474

Код товару: С000005649
Фото: National Geographic NG RF4474

Нема в наявності

Ціна: 1 360 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

RF4474 - компактная поясная сумка для компактной камеры и личных вещей, таких как смартфон, ключи и документы, а также для других различных гаджетов и аксессуаров.

Фотоотделение выполнено в виде чехла из мягкой ткани с аммортизирующей подкладкой, застегивается на молнию и защищает камеру от царапин и ударов внутри сумки. Для увеличения свободного пространства в сумке чехол можно извлечь.

Сумку также удобно носить как рюкзак-слиг - на плече.

RF 4476 - очень удобное и продуманное решение для использования в условиях небольших прогулок по городу и отдыха на природе.

National Geographic NG RF4474 - на сайті АВС Фото. Якщо потрібно купити Сумки для фото-відео техніки або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш інтернет магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Сумка за гарною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Сумка, за допомогою навігації. Введіть: National Geographic і перед вами будуть Сумки для фото-відео техніки National Geographic. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Vanguard. З'явилися під час замовлення National Geographic NG RF4474 Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари отримаєте Україні у мінімальні терміни.

  • Размеры: 16 х 14 х 31 см
  • Цвет: зеленый/бежевый
  • Вес: 0,4 кг