Manfrotto MB MA-BP-A1

Код товару: С000005922
Фото: Manfrotto MB MA-BP-A1

Нема в наявності

Ціна: 2 545 2 346 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рюкзак Active I — продуманный, вместительный и притом компактный рюкзак, который можно использовать в качестве повседневного. Он вмещает цифровую зеркалку с двумя стандартными объективами, ноутбук 15'' и различные личные вещи и аксессуары, а потому будет вам полезен и на тусовке, и на семейной прогулке в парке.
Рюкзак имеет четыре отсека на молнии, причём верхний предназначен для личных вещей, а нижний — для фотооборудования. Внутрь поместятся разнообразные принадлежности, включая вспышку, ноутбук, документы и iPad. Достаньте нижнюю вкладку и превратите фоторюкзак в удобную повседневную сумку.
Очень удобная повседневная сумка, прочная и достаточно универсальная.

Manfrotto MB MA-BP-A1 - в інет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Рюкзаки для фото-відео техніки або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Рюкзак за економною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Рюкзак, за допомогою фільтрів. Введіть: Manfrotto і перед вами з'явиться все Рюкзаки для фото-відео техніки Manfrotto. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не хвилюватися про якість товарів. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Benro. З'явилися під час замовлення Manfrotto MB MA-BP-A1 Запитайте наших менеджерів. Товари можна забрати в Білій Церкві найшвидше.

Материал Нейлон
Внешний размер 46х31х23см
Внутренний размер 19х33х15см
Вес 1,07кг
Цвет Черный
Дополнительное отделение Для ноутбука 15"