Panasonic Lumix DMC-G80 body Black (DMC-G80EE-K)

Код товару: С000005989
Фото: Panasonic Lumix DMC-G80 body Black (DMC-G80EE-K)

Нема в наявності

Ціна: 20 999 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Вірний супутник у ваших пригодах

Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K)

Коли ви опинитеся в епіцентрі пригод, вам знадобиться камера, яка встигне за вами. Недарма Мітчелл Канашкевич вибрав саме фотоапарат Panasonic DMC-G80M для подорожі до Румунії. Ця камера ідеально підходить для зйомки на вулиці: подвійний стабілізатор допомагає робити різкіші та чистіші знімки навіть в умовах поганого освітлення або з рук на ходу, а компактний корпус та об'єктив, захищений від пилу та вологи, дають необмежену свободу дій усюди, де б ви ні виявилися.

Робіть знімки в русі без розмиття

Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K) фото

Життя не зупиниться, очікуючи, що ви зробите фото. Ось чому в камері Lumix DMC-G80M встановлений подвійний 5-осьовий стабілізатор зображення Dual IS2. Він поєднує стабілізацію в корпусі та об'єктиві, - це посилює придушення тремтіння в руках і може компенсувати ваші знімки на 5 стопів діафрагми (F). 5-осьова стабілізація працює як з режимами теле- та ширококутної зйомки, так і при зйомці відео, включаючи зйомку як 4K.

Розширте свої творчі можливості за допомогою змінних об'єктивів

фото Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K)

Високоточний гіроскоп фотокамери Lumix DMC-G80M та новий обчислювальний алгоритм збільшують ефективність 5-осьового стабілізатора в корпусі камери. Завдяки новим неймовірним можливостям камера здатна компенсувати тремтіння рук під час використання будь-яких об'єктивів, включаючи класичні моделі, не оснащені оптичним стабілізатором зображення.

Зниження ефекту удару затвора

Panasonic Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K) фото

Для роботи затвора в камері Lumix DMC-G80M використовується електромагнітний привід. Завдяки цьому удар, викликаний спрацьовуванням центрального затвора камери, і шум, що виробляється їм, серйозно знизилися. У поєднанні з використанням передньої панелі з литого магнію сила удару затвора стала нижчою майже на 90% порівняно з попереднім поколінням камер G7. Таке скорочення сили удару затвора дозволяє вам використовувати механічний затвор навіть там, де раніше можна було використовувати тільки електронний затвор.

Ніколи не втрачайте ідеальний момент

фото Panasonic Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K)

Режим 4K ФОТО Lumix DMC-G80M дозволяє зробити ідеальний знімок, просто вибравши на камері кадр з відеоряду (знятого зі швидкістю 30 к/с) і зберігши його у вигляді окремого знімка у високій роздільній здатності. Просто знімайте, вибирайте та зберігайте – немає потреби покладатися на удачу під час зйомки «невловимих» моментів.

Спочатку знімайте, а потім наводьте різкість

Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K) фотографії

Використовуйте творчу свободу вибору об'єкта, який має перебувати у фокусі. Функція постфокусування в нових фотоапаратах Panasonic дозволяє переглянути зображення та торканням пальця вибрати області знімка, які мають бути різкими, вже після того, як він був зроблений. А тепер, завдяки функції складання зон різкості, ви можете легко вибрати кілька точок фокусування на одному зображенні. Це просто. Це зачаровує. І все це можливе завдяки Lumix DMC-G80M.

Надшвидкісне фокусування

Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K) огляд

Ловіть навіть найшвидші події завдяки технології DFD (глибина з розфокусування). Вона миттєво обчислює відстань до об'єкта, оцінюючи два зображення з різними рівнями різкості, та забезпечує надшвидкісне автофокусування та серійну зйомку зі швидкістю 6 кадрів на секунду в режимі AFC (безперервний автофокус). Також можлива зйомка зі швидкістю 9 кадрів за секунду в режимі AFS (фокусування по точці). Сумісність з картами пам'яті UHS-II SDXC/SDHC та розширений буфер пам'яті збільшують максимальну кількість знімків при серійній зйомці до 300 (JPEG) / 45 (RAW) або більше.

Герметична конструкція корпусу та об'єктивів для шукачів пригод

огляд Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K)

Завдяки бризко-/пилозахисту корпусу та китового об'єктива, фотокамера Lumix DMC-G80M здатна знімати навіть у найважчих умовах. Завдяки передовим можливостям, реалізованим у компактній та мобільній конструкції, ця камера дасть вам широкі можливості та свободу, щоб ви ніколи не переставали досліджувати нові місця.

Ви знімаєте саме те, що бачите

Panasonic Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K) огляд

Видошукач Live View Finder (LVF) камери LUMIX G80 з коефіцієнтом збільшення 0,74x (еквівалент 35мм камери) дозволить вільно кадрувати знімок і включати кадр все, що ви бачите. І до того ж видошукач може похвалитися високою роздільною здатністю зображення (еквівалент 2360 тис. пікселів) і практично 100% кольором, які гарантують хорошу видимість за будь-яких умов.

Стабільний хват навіть однією рукою

огляд Panasonic Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K)

Широка ергономічна ручка забезпечує стабільну зйомку навіть однією рукою. Поглиблення для пальців розташовані дуже точно, а вказівний палець природно лягає на кнопку затвора навіть при використанні об'єктивів великого діаметра.

Режим економії заряду під час зйомки з видошукачем LVF

Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K)

Одної зарядки батареї тепер вистачає приблизно 800-900 знімків. Для економії заряду датчик наближення ока фіксує момент, коли ви прибираєте камеру, і вона автоматично переходить у режим сну. Ви можете швидко повернутися до режиму зйомки, наполовину натиснувши кнопку спуску.

Реалістичні деталі

Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K) фото

Де і що б ви не знімали, цифровий сенсор Live MOS камери DMC-G80M з роздільною здатністю 16 Мп без фільтра низькочастотного дозволить вам отримати більш різкі фотографії з великою кількістю деталей.

Ваші пригоди ще ніколи не виглядали настільки привабливо

фото Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K)

Завдяки високій якості в режимі 4K Відео, Lumix DMC-G80M дозволить вам зняти кожен поворот вашої подорожі з якістю, яка в 4 рази перевищує роздільну здатність Full HD. Більш детальні та чисті кадри відмінної якості збережуть вам більше спогадів.

Процесор Venus Engine – вражаюча передача кольорів

Panasonic Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K) фото

Робіть реалістичні високоякісні знімки з відмінною роздільною здатністю, високим контрастом і вражаючою перенесення кольорів. Завдяки видаленню низькочастотного фільтра обмеження роздільної здатності зменшено приблизно на 10%. Розпізнавання високочастотних компонентів та придушення муарів забезпечується процесором Venus Engine, розробленим спеціально для камери LUMIX G80. Спільна робота цифрового сенсора Live MOS та процесора Venus Engine створює чіткі знімки з мінімальним рівнем шуму навіть за умов зниженого освітлення та при максимальних налаштуваннях світлочутливості (ISO25600).

Нова опція функції «Фото стиль» – L. Монохром

фото Panasonic Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K)

L. Монохром – це нова опція функції «Фото стиль», яка дозволить знімати творчі кадри. Вона створює вражаючі монохромні зображення з глибокими тінями і багатою градацією тонів, як на чорно-білій плівці.

Брекетинг зони різкості/діафрагми

Lumix DMC-G80 Body (DMC-G80EE-K) фотографії

До класичних функцій брекетингу експозиції та балансу білого додано нові функції брекетингу зони різкості та діафрагми. Брекетинг зони різкості знімає до 999 фотографій з різними точками фокусування, а брекетинг діафрагми дозволяє знімати кілька фотографій з різною глибиною різкості. Виберіть відповідний для умов та ситуації режим, а після зйомки виберіть найкращий кадр.

 

 

 

Panasonic Lumix DMC-G80 body Black (DMC-G80EE-K) - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Фотоапарати А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фотоапарат за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Panasonic і перед вами будуть Фотоапарати Panasonic. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотототовари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Sony. З'явилися при виборі Panasonic Lumix DMC-G80 body Black (DMC-G80EE-K) Питання можна уточнити у наших фахівців. Товар можна отримати в Кам'янець-Подільському в швидкі терміни.

Виробник:
Panasonic
Категорія фотоапарата: 
 

Бездзеркальний фотоапарат

Тип: 
 
CMOS
Кількість мегапікселів: 
 

16

Максимальний розмір кадру: 
 

4592x3448

Фокусна відстань, 35-мм еквівалент: 
 

залежить від об'єктива

Оптичний зум: 
 

залежить від об'єктива

Чутливість ISO: 
 

авто, 160 - 25600

Мінімальна витримка, сік: 
 

1/4000

Баланс білого: 
 

автоматичний /

денне світло / хмарно / тінь /

лампа розжарювання / спалах /

користувальницький 1, 2, 3, 4 /

встановлення колірної температури

Серійна зйомка, кадрів/сек. 
 

9

Макс. розмір кадру; кадрів/сек. (fps): 
 

3840x2160 (30fps)

LCD-екран (діагональ в дюймах; кількість пікселів): 
 

3", 1040000 (сенсорний)

Карти пам'яті: 
 

SD (SDHC, SDXC)

Wi-Fi:

є

Розміри, мм:

128,4 x 89 x 74,3