Canon Speedlite 600EX II-RT

Код товару: С000006127
Фото: Canon Speedlite 600EX II-RT

Нема в наявності

Ціна: 24 027 23 490 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Canon Speedlite 600EX II-RT  підвищує планку топових спалахів виробника за допомогою швидкого спрацьовування під час високочастотної безперервної зйомки. Пристрій, як і раніше, пропонує бездротову роботу з радіо- та оптичної передачі сигналу, а також підвищує час безперервної роботи спалаху від 1.1 до 1.5х при використанні батарей типу АА і до 2x з новим додатковим акумуляторним блоком CP-E4N.
 
Спалах забезпечує провідне число 60 м, а зум головки спалаху охоплює діапазон 20-200 мм. Вона може контролювати до 5 груп сумісних спалахів, має погодо- та пило-захищений дизайн та «спрощену» операційну кнопку.
 
Знімайте швидше та довше
 
Спалах Speedlite 600EX II-RT – ідеальний аксесуар для камери EOS-1D X Mark II – забезпечить неперевершені результати. Час безперервного спрацьовування спалаху збільшено на 50% у порівнянні зі спалахом Speedlite 600EX-RT, а з акумулятором CP-E4N можна виконувати ще тривалішу зйомку.
 
Надійна робота як під час встановлення на камеру, так і окремо
 
Покращений алгоритм керування спалахом запобігає перегріву, а функція Quick Flash дозволяє не пропустити важливий момент, гарантуючи спрацьовування спалаху Speedlite 600EX II-RT навіть при неповній перезарядці. Зум і головка спалаху забезпечують відповідність покриття спалаху об'єктиву, що використовується для зйомки, і дають можливість світла спалаху відбиватися від стін і стелі для отримання більш природного результату. Спалах Speedlite 600EX II-RT має той самий рівень захисту від погодних факторів, що і камера EOS-1D X Mark II, забезпечуючи можливість зйомки навіть у найскладніших умовах.
 
В комплект поставки входить адаптер відбивача, який дозволяє пом'якшити світло під час зйомки портретів, і кольорові фільтри, використання яких дозволяє збалансувати світло від спалаху з природним освітленням.
 
Висвітлення з будь-якої сторони відповідно до творчого задуму
 
Встановіть спалах Speedlite 600EX II-RT окремо від камери, щоб досягти освітлення об'єкта з будь-якої сторони. Використовуйте спалах на відстані до 30 м завдяки вбудованому радіо- або оптичному управлінню та додатковому пристрою бездротового керування — передавачу для спалахів Speedlite ST-E3-RT. Можливе одночасне використання декількох спалахів Speedlite 600EX II-RT (окремо або в групах) та використання у поєднанні з іншими спалахами Canon, наприклад, Speedlite 430EX III-RT.
 
Висока продуктивність з провідним числом 60 (м, ISO100)
 
Спалах Speedlite 600EX II-RT відрізняється високою потужністю, тому Ви будете завжди задоволені отриманим результатом. Вона ідеально підходить для освітлення великих просторів та відбиття світла від стін та стель для отримання більш м'якого, природного зображення. Адаптер відбивача, що входить у комплект поставки, робить світло від спалаху ще м'якшим. Спалах швидко і безшумно перезаряджається, всього за 3.3 с, а акумулятор CP-E4N, що додатково купується, дозволяє скоротити цей час.
 
Інтуїтивно зрозумілі елементи управління та інформативний дисплей роблять роботу зі спалахом комфортним
 
Диск керування, що настроюється, і великий яскравий дисплей дозволяють легко перевірити необхідну інформацію про зйомку і швидко змінити налаштування навіть у стресових умовах роботи. Рівень заряджання бездротових спалахів у групі відображається на дисплеї провідного спалаху Speedlite 600EX II-RT.
 
 
 
 

Canon Speedlite 600EX II-RT - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Спалахи та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Спалах З вигодами для себе? Щоб не витрачати час на підбір Спалах, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Спалахи Canon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари з каталогу розроблені відомими компаніями, наприклад Sony. З'явилися під час підбору Canon Speedlite 600EX II-RT Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари заберіть в Костянтинівці в швидкі терміни.

Максимальне провідне число (ISO100) у метрах
60 (200 мм)
Мінімальний час перезаряджання
Прибл. 3,3 сек
Кут освітлення
94 ° - 12 °
Підсвічування автофокусування
Є
Тип підсвічування автофокусування
Інфрачервоний
Синхронізація спалаху по другій шторці
Є
живлення
4x AA
Зовнішнє джерело живлення: CP-E4, CP-E4N
Захист від пилу та води
Є
Розміри
78.7 x 143.2 x 122.7 мм
Вага (без акумуляторів)
435 г
Роз'єм PC
Є
Сенсор експозиції зовнішнього спалаху
Є
Налаштування спалаху в меню камери
Є
Функції користувача
15 (6 персональних функцій)
Матеріал настановної п'яти
Метал
Кількість точок автофокусування, що підтримується
1 - 65
Передача інформації про колірну температуру
Є
Моделюючий спалах
Є
Брекетинг експозиції спалаху
Є
Фіксація експозиції спалаху
Є
Тип передавача
Інфрачервоний/радіочастотний
Передавач
Є
Стробоскоп / параметри потужності
Так - 1/4-1/128
Щаблі ручного управління
1/3 ступені
Ручний режим / параметри потужності
Так - 1/1-1/128
Управління експозицією
E-TTLII/E-TTL/TTL
Максимальний кут освітлення з розсіювачем
14 мм
Зум
Є
Спеціальний тримач спалаху
SB-E2