Hyundae Рефлектор шторки Barn Door 210мм

Код товару: К000000877
Фото: Hyundae Рефлектор шторки Barn Door 210мм

Нема в наявності

Ціна: 2 101 грн

Гарантія

1 місяць від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Універсальний рефлектор Hyundae Photonics Barn Door 210мм, який часто називають «шторки», призначений для більш точного управління світловим потоком з метою втілення різних творчих задумів. Цей аксесуар потрібний кожному, хто користується рефлекторами прямого світла.
 
Шторки Hyundae Photonics Barn Door можуть бути встановлені на рефлектор будь-якого виробника з відповідним діаметром. Шторки Barn Door випускаються у двох розмірах для рефлектора 165мм та 210мм, і мають кріплення для кольорових світлофільтрів.
 

Hyundae Рефлектор шторки Barn Door 210мм - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Насадки на студійне світло А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Насадка за вигідною ціною? Щоб легко підібрати Насадка, за допомогою навігації. Введіть: Hyundae і Вам будуть запропоновані різні Насадки на студійне світло Hyundae. Як бачите, все досить просто. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при виборі Hyundae Рефлектор шторки Barn Door 210мм Запитайте наших фахівців. Посилку отримаєте Нікополі в потрібні терміни.

Назва товару
Рефлектор Hyundae Photonics Barn Door 210мм
Виробник
Hyundae Photonics
Тип
шторки