Hyundae Соты для рефлектора 10° 165мм

Код товару: К000000878
Фото: Hyundae Соты для рефлектора 10°  165мм

Нема в наявності

Ціна: 752 грн

Гарантія

1 місяць від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Сота Hyundae Photonics 10° застосовується для створення контрового світла в умовах фотостудії, оскільки не дає відображення у бік об'єктива і дозволяє обходитися без шторок та затінювачів, а також для імітації сонячного світла.
 
Сота Hyundae Photonics 10° застосовується для створення контрового світла в умовах фотостудії, тому що не дає відображення у бік об'єктива і дозволяє обходитися без шторок та затінювачів, а також для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, дає пучок паралельних променів.
 
 
Завдяки вузькому світловому потоку можна створити світлотіньовий акцент на частини об'єкта, що знімається, що дуже важливо в портретній зйомці.
 

Hyundae Соты для рефлектора 10° 165мм - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Насадки на студійне світло або інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Насадка З вигодами для себе? Щоб максимально просто вибрати Насадка, за допомогою навігації. Введіть: Hyundae і перед вами будуть усі Насадки на студійне світло Hyundae. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Mircopro. З'явилися при покупці Hyundae Соты для рефлектора 10° 165мм Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлену продукцію можна отримати в Запоріжжі максимально швидко.

Назва товару
Соти Hyundae Photonics 10 ° 165мм
Виробник
Hyundae Photonics
Тип
стільники