Hyundae Соты для рефлектора 10° 210мм

Код товару: К000000879
Фото: Hyundae Соты для рефлектора 10°  210мм

Нема в наявності

Ціна: 1 452 грн

Гарантія

1 місяць від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Сота Hyundae Photonics 10° застосовується для створення контрового світла в умовах фотостудії, оскільки не дає відображення у бік об'єктива і дозволяє обходитися без шторок та затінювачів, а також для імітації сонячного світла.
 
Сота Hyundae Photonics 10° застосовується для створення контрового світла в умовах фотостудії, тому що не дає відображення у бік об'єктива і дозволяє обходитися без шторок та затінювачів, а також для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, дає пучок паралельних променів.
 
 
Завдяки вузькому світловому потоку можна створити світлотіньовий акцент на частини об'єкта, що знімається, що дуже важливо в портретній зйомці.
 

Hyundae Соты для рефлектора 10° 210мм - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Насадка за економною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Насадка, за допомогою зручної навігації. Введіть: Hyundae І Ви побачите перелік з Насадки на студійне світло Hyundae. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими брендами, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при виборі Hyundae Соты для рефлектора 10° 210мм Питання можна прояснити у наших фахівців. Доставка проводиться Броварах в необхідні терміни.

Назва товару
Соти Hyundae Photonics 10 ° 210мм
Виробник
Hyundae Photonics
Тип
стільники