Sony FE 50mm F2.8 Macro (SEL50M28.SYX)

Код товару: С000007055
Фото: Sony FE 50mm F2.8 Macro (SEL50M28.SYX)

Нема в наявності

Ціна: 25 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Чудові макрознімки з малої відстані
Мінімальна фокусна відстань 16 см дозволяє фотографу наближатися майже впритул до об'єкта та знімати чудові великі плани в масштабі 1:1. При цьому камеру практично не доводиться переміщати в пошуках потрібної відстані, так що якщо ви користуєтеся для зйомки предметним столом, вам навіть не доведеться через нього вставати. Цей об'єктив справді незамінний для повсякденного фотографування.

Високоефективна
оптична схема з елементом з низькодисперсійного скла мінімізує хроматичні аберації навіть при зйомці з малих відстаней, завдяки чому кадр залишається різким по всій площі. Цінителі боці залишаться задоволені плавним, природним розмиттям фону, яке забезпечує циркулярна діафрагма цього об'єктиву.

Компактна та легка конструкція
Максимальний діаметр 70,8 мм, довжина 71 мм та загальна вага 236 г забезпечують вражаючу мобільність та легкість в керуванні, роблячи цей об'єктив ідеальним для повсякденного використання з компактними камерами серії α.

Для моментальної зйомки та зйомки макро
Стандартна фокусна відстань 50 мм робить цей об'єктив ідеальним для пейзажної та портретної зйомки, а також фотографування крупним планом. Асферичний елемент дбайливо усуває кривизну поля, забезпечуючи максимальну якість зображення від центру до країв кадру.

Повний контроль для легкого макрозйомки
За допомогою перемикача можна легко переходити між ручним та автоматичним режимом фокусування для зйомки ефектних макрозйомок. Обмежувач діапазону фокусування об'єктива додатково прискорює автофокусування, а спеціальна кнопка утримання дозволяє фіксувати фокус, що забезпечує повний контроль над налаштуваннями та максимально чіткі фотографії.

Шкали збільшення та фокусної відстані
Особливу зручність забезпечують шкали збільшення та фокусної відстані з числовими позначеннями, що дозволяють точно виставляти налаштування при макрозйомці.

Надійний захист для зйомки у складних умовах
Герметичний волого- та пилозахищений корпус забезпечує надійний захист внутрішніх компонентів об'єктива та гарантує бездоганну роботу навіть у складних умовах зйомки: під дощем, при вітрі та не тільки.

Sony FE 50mm F2.8 Macro (SEL50M28.SYX) - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви або інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб правильно вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sony і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Sony. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не перейматися якістю товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Voigtlander. Якщо з'явилися при купівлі Sony FE 50mm F2.8 Macro (SEL50M28.SYX) Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення отримаєте Дніпродзержинське найшвидше.

Модель FE 50mm f/2.8 Macro
Діаметр фільтра, мм 55
Розмір матриці APS-C Full frame
Фокусна відстань 50
Кути огляду 47°
Габарити 70.8 x 71 мм
Конструкція 8 елементів у 7 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0.16
Мінімальна діафрагма f/16
Кількість пелюсток діафрагми 7
Вага 0.236
Кріплення об'єктиву (байонет) Sony E-mount (NEX)
Стабілізація зображення Стабілізація всередині камери
Максимальна діафрагма f/2.8
Макрозйомка Є
Пило-, вологозахист Є
Комплект поставки Об'єктив, передня кришка об'єктива, задня кришка об'єктива
Країна виробник Таїланд