Nikon 28mm f/1.4E ED AF-S (JAA140DA)

Код товару: С000007171
Фото: Nikon 28mm f/1.4E ED AF-S (JAA140DA)

Очікується

Ціна: 94 943 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Втілюйте своє бачення. Створюйте історії.
 
Ширококутний об'єктив з фокусною відстанню 28 мм та діафрагмою f/1,4 дозволяє робити якісні знімки за будь-яких умов освітлення. Висока роздільна здатність зображення навіть при зйомці з максимально відкритою діафрагмою.
 
Кожна деталь — у найдрібніших подробицях.
 
 
Об'єктив AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED адаптується до будь-яких світлових умов – фотографії з заходів та весіль, міські краєвиди, природні пейзажі та інші сюжети вийдуть якісно.
 
Різке промальовування об'єктів навіть при зйомці з максимально відкритою діафрагмою f/1,4. Висока контрастність зображень під час зйомки з великої відстані або з недостатнім освітленням досягається без закриття діафрагми. Невелика мінімальна відстань фокусування (всього 0,28 м) розширює можливості зйомки.
 
Чудові оптичні характеристики
 
 
 
Чітке зображення з високою роздільною здатністю навіть при контровому освітленні. Висока різкість на всіх ділянках кадру та мінімальний рівень спотворень.
 
Два елементи зі скла ED і три асферичні лінзи створюють яскраве та чітке зображення. Спотворення усуваються з високою точністю, ефективно зводячи до мінімуму поздовжню хроматичну аберацію та дисперсію кольору. Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat від Nikon усуває відблиски та ефект двоїння зображення, забезпечуючи чіткість навіть при контровому освітленні та за наявності кількох джерел прямого світла в кадрі.
 
Вражаюча глибина зображень
 
 
 
Точкові джерела світла виглядають круглими навіть по краях зображення. М'який бок.
 
Оптична конструкція цього об'єктиву дозволяє ідеально контролювати якість знімків. Точкові джерела світла відтворюються з мінімальними відблисками навіть під час зйомки з максимально відкритою діафрагмою f/1,4. Інтенсивність боці плавно змінюється при віддаленні від об'єкта, що у фокусі, у кадрі немає грубих переходів і двоїння ліній.
 
Виняткова точність АФ
 
 
Надшвидке і практично безшумне автофокусування. Плавне та точне ручне фокусування.
 
Безшумний ультразвуковий мотор (SWM) від Nikon забезпечує надшвидке та практично безшумне автофокусування з можливістю моментального переходу в ручний режим. Точне фокусування вручну за допомогою спеціального кільця для фокусування об'єктива.
 
Міцність та довговічність
 
 
 
Міцна конструкція, захищена від проникнення пилу та вологи, буде надійно працювати навіть у несприятливих погодних умовах.
 
Стійке до впливу несприятливої ​​погоди виконання запобігає пошкодженню об'єктива через пил та краплі води. Покриття, що містить фтор Nikon захищає об'єктив від впливу води, пилу і бруду без втрати якості зображення. Компактна та легка конструкція зручна у перенесенні.
 
 
 

Nikon 28mm f/1.4E ED AF-S (JAA140DA) - в інет-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив зі знижками? Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і перед вами будуть усі Об'єктиви Nikon. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фототовари з каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Canon. Виникли при виборі Nikon 28mm f/1.4E ED AF-S (JAA140DA) Запитайте наших менеджерів. Товари заберіть в Мелітополі у стислі строки.

Фокусна відстань
28 мм
Максимальна діафрагма
f/1,4
Мінімальна діафрагма
f/16
Конструкція об'єктива
14 елементів в 11 групах (включаючи 2 елементи зі скла ED, 3 асферичні лінзи та елементи з нанокристалічним та фторвмісним покриттям)
Кут зору
Дзеркальні дзеркальні фотокамери Nikon формату FX: 75°
Цифрові дзеркальні фотокамери Nikon формату DX: 53°
Мінімальна відстань фокусування
0,28 м від фокальної площини
Максимальний коефіцієнт відтворення
0,17
Число пелюсток діафрагми
9 (округлення отвір діафрагми)
Установчий розмір фільтра
77 мм (P = 0,75 мм)
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. максимальний діаметр 83,0 мм х 100,5 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери)
Вага
Прибл. 645 г
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-77 діаметром 77 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-4, байонетна бленда HB-83, чохол для об'єктива CL-1118