Rime Lite Софтбокс S.Box 75 см

Код товару: С000007810
Фото: Rime Lite Софтбокс S.Box 75 см

Нема в наявності

Ціна: 3 441 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбоксы S.box (Plastic Frame)

Компания Rime Lite разработала новое поколение софтбоксов - S.box. Они обеспечивают максимальную простоту эксплуатации и эффективность для работы как в студии, так и на выездной съемке. Для приведения софтбоксов S.box в рабочее состояние в первый раз потребуется около 5 минут, а в дальнейшем это время сократится до 30 секунд!

S.box - отличное решение для домашних фотостудий, выездных фотографов, для съемки интерьеров и многих других видов фотосъемки, где требуется оперативность.

Софтбоксы S.box имеют пластиковый байонет с системой быстрого раскладывания и складывания. Конструкция из 12-ти спиц, изготовленных из прочного и легкого дюралюминиевого сплава, предает прочность и надежность софтбоксам серии S.box.

Благодаря конструкции байонета, при нажатии специальных фиксаторов, S.box мгновенно складывается и при необходимости, в сложенном состоянии легко помещается в сумку, которая идет в комплекте.

В производстве софтбоксов Rime Lite S.box не используются флуоресцентные материалы и красители, поэтому отсутствует искажение цветовой температуры источника света. Водоотталкивающий материал, из которого изготовлены софтбоксы Rime Lite, не позволяет влаге впитываться в диффузор софтбокса, благодаря чему удается избежать искажений во время съемки на открытом воздухе в дождливую погоду.

Диффузоры софтбоксов Rime Lite позволяют получить равномерный и хорошо рассеянный свет, придавая изображению прекрасную текстуру и объем. Софтбоксы прекрасно подходят для видео съемки.

Учитывая, що софтбокси S.box не мають вентиляційних отворів, не рекомендується використовувати їх з потужними галогенними джерелами постійного або моделюючого світла! Ці софтбокси відмінно підходять до спалахів з криптоновим або світлодіодним світлом.

При використанні держателя SPS (опція), S.box можна перетворити в софтбокс для звичайних камерних вспишек. Фотограф отримує додаткові можливості для реалізації художніх задумів, універсальність та оперативність!  

Кофтбокси S.box з пластиковим байонетом випускаються в трьох розмірах діаметром - 75, 85 і 95 см.

В комплект поставки входять: софтбокс, пластиковий адаптер, дифузор внутрішній і зовнішній, фірмовий чехол.

Особливості софтбоксов S . коробка :

  • пластиковий байонет;
  • приведення софтбокса в робоче стан за раховані секунди;
  • 12 шпиць з дюралюминиевого сплава;
  • влагоотталкивающий матеріал;
  • робоча температура до 80° С;
  • не використовуються флуоресцентні матеріали;
  • компактные размеры;
  • невелика вес.

 

 

Rime Lite Софтбокс S.Box 75 см - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Софтбокси або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Софтбокс на вигідних умовах. Щоб максимально просто підібрати Софтбокс, скористайтеся зручною системою. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться все Софтбокси Rime Lite. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари з каталогу створені відомими виробниками, наприклад Falcon. З'явилися під час підбору Rime Lite Софтбокс S.Box 75 см Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Відправляємо продукцію в Запоріжжі своєчасно.

Модель DSP 7
Діаметр (см) 75
Глубина (см) 34
матеріал двошаровий рифлений поліестер TAFETA 
Дифузор  термостойкий не флорисцентний поліестер
Совместимость Райм Лайт/Бовенс
Термостійкість  80°C
Тепловідводи нет
Кількість спиц  12
Вес (гр) 529
Комплектація софтбокс, дифузор внутрішній і зовнішній, пластиковий адаптер, чехол
Гарантія (мес) 12