Rime Lite Колпак XB-Prime, i.A, F.Plus, Fame Plus (прозрачный)

Код товару: С000007834
Фото: Rime Lite Колпак XB-Prime, i.A, F.Plus, Fame Plus (прозрачный)

Нема в наявності

Ціна: 1 404 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Колпак защитный прозрачный Hyundae Photonics PD 101 изготовлен из прозрачного стекла и предназначен для защиты импульсной и пилотной лампы студийной фотовспышки от механических повреждений.
 
Колпак защитный прозрачный Hyundae Photonics PD 101 имеет отверстия для вентиляции, что очень важно для длительной и бесперебойной работы лампы. Колпак защитный не изменяет световой поток и цветовую температуру источника света.

Rime Lite Колпак XB-Prime, i.A, F.Plus, Fame Plus (прозрачный) - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Аксесуари для студійного обладнання або інші аксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Аксесуар з вигодами для бюджету Щоб правильно підібрати Аксесуар, за допомогою навігації. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться все Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Aputure. З'явилися при покупці Rime Lite Колпак XB-Prime, i.A, F.Plus, Fame Plus (прозрачный) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення отримаєте Миколаєві в швидкі терміни.

Наименование Стеклянный колпак
Подгруппа для вспышек
Бренд Rime Lite
Модель PD 101
Совместимость для XB-Prime, i.A, F.Plus, Fame Plus
Цвет (прозрачный)
Коррекция цветовой температуры 0 К
Гарантия (мес) 12