Nikon 200-500mm f/5.6E ED AF-S VR Nikkor

Код товару: С000008687
Фото: Nikon 200-500mm f/5.6E ED AF-S VR Nikkor

У наявності

Ціна: 48 350 47 870 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Потужний зум і широке охоплення фокусних відстаней. Передовий універсальний супертелеоб'єктив формату FX з діапазоном фокусних відстаней 200–500 мм та постійною діафрагмою f/5,6 відкриває нові можливості для телезйомки.
Ця модель забезпечує чудову якість зображень при зйомці будь-яких сюжетів - дикої природи, птахів і літаків, що летять, або динамічних спортивних змагань. Об'єктив відрізняється широким охопленням фокусних відстаней - 200-500 мм. Постійна діафрагма f/5,6 забезпечує оптимальну якість зйомки і можливість керувати глибиною простору, що різко зображується, при будь-якому коефіцієнті збільшення. Потужна система придушення вібрацій від компанії Nikon дозволяє знімати з витримками на 4,5 ступені довше, ніж зазвичай, а режим VR SPORT (Спорт) відмінно підходить для відстеження об'єктів, що швидко рухаються. Електромагнітна діафрагма забезпечує точність експозиції під час високошвидкісної безперервної зйомки.
Супертелескопічний зум-об'єктив формату FX:підтримує універсальний діапазон фокусних відстаней – 200–500 мм (еквівалент для формату DX: 300–750 мм). Відмінно підходить для зйомки дикої природи, птахів і літаків, що рухаються, або учасників динамічних спортивних змагань.
Постійна діафрагма f/5,6: забезпечує незмінно гарну якість зйомки і можливість керувати глибиною простору, що різко зображується, при будь-якому коефіцієнті збільшення.
Передова оптична система: три елементи із наднизьким розсіюванням (зі скла ED) мінімізують хроматичну аберацію.
Система придушення вібрацій (VR):практично повністю компенсує тремтіння фотокамери і дозволяє знімати з витримками на 4,5 ступені довше, ніж зазвичай. Режим VR SPORT забезпечує чітке зображення у видошукачі, навіть якщо об'єкт зйомки мчить на високій швидкості. Використовуючи цей режим при безперервній зйомці, ви зможете відтворювати об'єкти з такою самою частотою кадрів і затримкою спрацьовування затвора, як і при вимкненій функції VR. Режим VR SPORT (Спорт) значно спрощує зйомку динамічних спортивних змагань, а також птахів, що летять, та інших рухомих об'єктів.
Високошвидкісна АФ: безшумний ультразвуковий мотор (SWM) від компанії Nikon забезпечує надшвидке та практично безшумне автофокусування з можливістю моментального переходу в ручний режим.
Електромагнітна діафрагма:гарантує більш високу точність та повторюваність експозиції під час високошвидкісної безперервної зйомки.
Мінімальна відстань фокусування: 2,2 м.
Перемикач блокування масштабування: забезпечує захист об'єктива, коли він не використовується.
Кронштейн для штатива: підвищує стійкість об'єктива під час встановлення на штатив.
АФ при використанні телеконверторів: постійна максимальна діафрагма f/5,6 дозволяє задіяти автофокусування навіть при використанні об'єктиву з 1,4-кратним телеконвертором (під'єднаним до f/8-сумісної фотокамери).

 

Nikon 200-500mm f/5.6E ED AF-S VR Nikkor - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб легко підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Nikon і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Nikon. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Sony. Якщо виникли під час підбору Nikon 200-500mm f/5.6E ED AF-S VR Nikkor Запитайте наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Каменському найшвидше.

  • Фокусна відстань: 200–500 мм
  • Максимальна діафрагма: f/5,6
  • Мінімальна діафрагма: f/32
  • Конструкція об'єктива: 19 елементів у 12 групах (включаючи 3 елементи зі скла ED)
  • Кут зору: Плівкові дзеркальні фотокамери Nikon та цифрові дзеркальні фотокамери Nikon формату FX: 12 ° 20 '-5 ° 00 '. Цифрові дзеркальні фотокамери Nikon формату DX: 8 ° 00 '-3 ° 10 '.
  • Мінімальна відстань фокусування: 2,2 м від фокальної площини (при будь-якому коефіцієнті збільшення)
  • Максимальний коефіцієнт відтворення: 0,22
  • Число пелюсток діафрагми: 9 (округлення отвір діафрагми)
  • Установчий розмір фільтра: 95 мм
  • Діаметр x довжина (відстань від байонета об'єктива): Прибл. 108 × 267,5 мм
  • Вага: Прибл. 2300 г (з кронштейном для штатива), прибл. 2090 г (без кронштейна для штатива)

Приладдя в комплекті:

  • передня захисна кришка об'єктива LC-95 діаметром 95 мм (замикається)
  • байонетна бленда HB-71
  • задня захисна кришка об'єктива LF-4
  • напівм'який чохол CL-1434