Nikon Z6 Kit 24-70mm f4 (VOA020K001)

Код товару: С000008925
Фото: Nikon Z6 Kit 24-70mm f4 (VOA020K001)

Нема в наявності

Ціна: 114 494 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

МАКСИМАЛЬНА РІЗКІСТЬ

Повнокадрова КМОП-матриця зі зворотним підсвічуванням, роздільною здатністю 24,5 МП та АФ з визначенням фази у фокальній площині дає можливість знімати детальні та дуже чіткі зображення.

Сверхскорость

Надшвидкий процесор EXPEED 6 для обробки зображень створює зображення з низьким рівнем шуму та неймовірним динамічним діапазоном як при високих, так і при низьких значеннях ISO.

Байонет Z. Більше світла. Більше можливостей.

У поєднанні з найширшим у світі повнокадровим байонетом універсальна бездзеркальна фотокамера Z 6 від Nikon вловлює світло ефективно, як ніколи раніше.

Великий байонет дає світлу дорогу.

Широкий байонет діаметром 55 мм дозволяє захопити вашій фотокамері серії Z більше світла. Відстань між байонетом та повнокадровою матрицею фотокамери становить лише 16 мм, і більша частина цього світла потрапляє на матрицю.

Світло надихає

Сутінкова синьова та чіткі тіні. Оптичні переваги об'єктивів з байонетом Z від Nikon і широкого байонета, зібрані докупи, дозволяють творити зі світлом справжні дива.

100–51 200 одиниць ISO. Сонце йде, натхнення залишається.

Від нічної міської зйомки до портретів при слабкому освітленні – жодна важлива деталь не сховається від вас у темряві.

Повний кадр. Повна видимість.

Надширока область автофокусування. Різкість по всій площі кадру.

ШИРОКІ МОЖЛИВОСТІ ТВОРЧОСТІ

Отримуйте стабільно різкі зображення завдяки надширокій області автофокусування - 90% кадру. Додайте до цього чудові можливості фокусування об'єктивів з байонетом Z від Nikon, і навіть об'єкти на межі кадру вийдуть добре помітними. А точність при вертикальній зйомці вас здивує.

СВОБОДА ФОКУСУВАННЯ

Система АФ допоможе зловити момент. Навіть маленькі об'єкти, що швидко рухаються, відстежуються з абсолютною точністю і при будь-якому освітленні. А щоб докладно відобразити красу найдрібніших деталей, скористайтеся точковою АФ.

ВСЕРЕДИНІ СВІТЛА

Вимірювання експозиції до -4 EV може використовуватися при зйомці з об'єктивами з максимальною світлосилою f/2 і більше. Темрява не приховає від вас нічого. Зосередьтеся на деталях, навіть коли сцену висвітлює лише місяць.

ПЕРЕДАЙТЕ ВСЕ ПОЧУТТЯ

Інтелектуальна система автофокусування з розпізнаванням облич дозволяє виявити обличчя і зафіксувати увагу на ньому. Швидкий погляд. Вираз, що промайнув на обличчі. Ви не пропустите їх, навіть якщо об'єкт швидко рухається.

Кожна частка секунди безцінна

Безперервна зйомка зі швидкістю 12 кадрів за секунду. Зупиніть мить, заповніть кадр красою.

Придушення вібрацій: без вагань

СТІЙКІСТЬ

Вбудована система оптичного придушення вібрацій по п'яти осях компенсує тремтіння фотокамери у п'яти напрямках. Різкі фотографії. Відеоролики без тремтіння.

РУХ

Режим Sport забезпечує стійке зображення у видошукачі при зйомці об'єктів, що дуже швидко рухаються, і при панорамуванні. Під час відеозйомки система оптичного придушення вібрацій по п'яти осях використовується разом з електронним VR для створення разюче чітких відеороликів.

НА П'ЯТЬ СТУПЕНІВ ВПЕРЕД

Вбудована система оптичного придушення вібрацій фотокамери по п'яти осях дозволяє знімати з витримками на п'ять ступенів довше ніж без неї ². Знімайте чіткі фото в сутінках і не побоюйтеся, що при зйомці відео тремтіння рук зіпсує результат.

Якщо ваші очі це бачать, ваша фотокамера це зніме

Виберіть найкраще компонування кадру. Покращений електронний видошукач з роздільною здатністю 3686 тис. пікселів від Nikon забезпечить найкращий результат. Суперяскравий і надрізкий електронний видошукач допоможе вам сфотографувати все, що потрапило в кадр.

НАДІЙНІСТЬ

Асферичні елементи зі скла та багатошарове захисне покриття не дозволять відблискам, відбиттям та забрудненням перешкодити зйомці. І вночі, і за яскравого світла дня все буде видно чітко.

Експресіонізм у чистому вигляді

 

Зафіксуйте найдрібніші подробиці кожної сцени за допомогою повнокадрової відеозйомки з роздільною здатністю 4K.

Заворожливі рухи

Записуйте повнокадрові відео з роздільною здатністю 4K/UHD з частотою кадрів 30p. Отримуйте захоплюючі відео у режимі уповільненої зйомки у форматі Full HD з частотою кадрів до 120p. Легко робіть окремі фотографії, не припиняючи відео, у форматі 4K або Full HD.

Висока якість

Оверсемплінг від 8K дозволяє знімати витончені та детальні відеоролики з роздільною здатністю 4K. Швидкий процесор EXPEED 6 гарантує чудову чіткість відеофайлів без шумів, муара та спотвореного кольору.

Керуйте красою

Світлосильні об'єктиви з байонетом Z від Nikon забезпечують тихе автофокусування та витончене боке. А вбудована у фотокамеру технологія посилення контурів під час фокусування допоможе вручну відстежувати та утримувати об'єкт у фокусі протягом усієї сцени.

Рух та стійкість

Швидкість та чутливість АФ можна настроювати під час відеозйомки. Вражаючі можливості фокусування об'єктивів з байонетом Z від Nikon дозволяють уникнути таких небажаних ефектів, як дихання фокусу та зсув фокусування під час зумування.

Знімайте. РЕДАКТУЙТЕ. Надихайте.

Відчуйте смак творчості – на знімальному майданчику та в процесі монтажу.

АКТИВНИЙ D-LIGHTING

Збалансуйте світло. Вбудований у фотокамеру активний D-Lighting допомагає збалансувати світло та тінь у контрастних сценах. Ідеально для зйомки відео, якщо ви не маєте часу на тривалу обробку.

Один адаптер. Безмежне натхнення.

Приєднайте до фотокамери Z 6 перехідник байонету FTZ, і ви зможете використовувати з нею об'єктиви NIKKOR з байонетом F. Якість зображення залишається незмінною. А із вбудованою у фотокамеру системою VR об'єктиви без функції придушення вібрацій зможуть забезпечити раніше недосяжну різкість.

Розтягуйте. ЗГИБАЙТЕ. ПЕРЕШКОДЖУЙТЕ.

МІЦНА КОНСТРУКЦІЯ

Корпус із міцного та легкого магнієвого сплаву та надійна герметизація захищають фотокамеру від несприятливих умов навколишнього середовища. З нею можна вирушити будь-куди. Довговічний та високоточний затвор випробуваний протягом 200 000 циклів.

Гнучкість

РК-монітор, що відхиляється, дає можливість керувати функціями АФ і спуску затвора за допомогою сенсорних кнопок. А дисплей з високою роздільною здатністю допомагає переглядати знімки при будь-якому освітленні.

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ

Фотокамера лежить у руці так зручно, що стає її продовженням. Вам не захочеться її випускати.

ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ

Завдяки зручно розташованим кнопкам та елементам керування фотокамера дозволяє миттєво скористатися необхідною функцією. Коли налаштовувати експозицію чи витримку? На допомогу приходить режим "Авто".

ПРАЦЮЙТЕ РАЗОМ

Підключення до інтелектуального пристрою

Користуйтеся вбудованими функціями Wi-Fi® та Bluetooth®, щоб швидко підключатися до інтелектуальних пристроїв із програмою SnapBridge. Миттєво надсилайте файли у форматі JPEG. Виконуйте дистанційну зйомку фото та відео.

Підключення до комп'ютера

Швидко передавайте зображення у форматі JPEG та RAW у станціях або точках доступу. Використовуйте додатковий бездротовий передавач WT-7A для передачі даних по дротовій/бездротовій локальній мережі на великі відстані.

Творіть

ПОТРЕСАЙТЕ

Створюйте ефектні цейтраферні відео з роздільною здатністю 4K UHD, використовуючи лише фотокамеру. Помістіть події кількох годин за лічені секунди.

Приголомшуйте

Знімайте чіткі фотографії та відео з високою деталізацією навіть уночі. Навіть при найслабшому освітленні ви зможете відобразити максимум подробиць на своїх знімках та у відеороликах

ЦЕ ПРОСТО

Вибирайте з 20 встановлених спеціальних ефектів для фото- та відеозйомки або внесіть у них зміни на свій смак і збережіть на майбутнє.

 

 

Nikon Z6 Kit 24-70mm f4 (VOA020K001) - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Фотоапарати фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Фотоапарат за собівартістю. Щоб правильно вибрати Фотоапарат, Скористайтеся навігацією. Введіть: Nikon і Вам будуть показані всі Фотоапарати Nikon. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Nikon. Виникли при покупці Nikon Z6 Kit 24-70mm f4 (VOA020K001) Запитайте наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Києві якомога швидше.

Тип та розмір матриці

КМОП-матриця формату FX (повнокадрова зйомка) 35,9 мм x 23,9 мм

Загальна кількість пікселів

25,28 млн

Кількість ефективних пікселів

24,5 млн.

Об'єктив

Z Nikon

Чутливість ISO

Від 100 до 51 200 одиниць ISO з кроком 1/3 або 1/2 EV. Також можна встановити значення на прибл. 0,3, 0,5, 0,7 або 1 EV (еквівалент 50 одиниць ISO) нижче 100 одиниць ISO або прибл. 0,3, 0,5, 0,7, 1, або 2 EV (еквівалент 204800 одиниць ISO) вище 51200 одиниць ISO; доступне автоматичне керування чутливістю ISO

Тип фокусування

273 точки (з визначенням фази, в одноточковому режимі АФ)/покриття 90% по вертикалі та горизонталі.

Система/точки автофокусування

273 (одноточкова АФ)

Робочий діапазон автофокусування

Від -1 до +19 EV (від -4 до +19 EV з АФ при слабкому освітленні)

Режими автофокусування

Точкова, одноточкова та динамічна АФ ​​(точкова та динамічна АФ ​​доступні лише в режимі фотозйомки); широка область АФ(S); широка область АФ(L); автоматичний вибір зони АФ

Режими виміру експозиції

Матричний вимір. Центрозважений замір: 75% вкладу вносить коло діаметром 12 мм у центрі кадру; може використовуватися зважене усереднення у всій області кадру. Точковий вимір: замір у колі діаметром 4 мм (близько 1,5 % кадру), центрованому по вибраній точці фокусування. Вимірювання експозиції по яскравих ділянках.

Компенсація експозиції

Від -5 до +5 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A та M

Діапазон роботи експозаміру

від -3 до +17 EV (100 одиниць ISO, об'єктив зі світлосилою f/2,0, 20 °C)

Тип затвора

Механічний затвор з вертикальним ходом шторок та електронним керуванням; електронний спуск передньої шторки; електронний затвор.

Витримки

Від 1/8000 до 30 з кроком 1/3 або 1/2 EV, витримка від руки, тривала витримка, X200

Характеристики видошукача

екран OLED діагоналлю 1,27 см, роздільною здатністю прибл. 3690 тис. крапок (Quad VGA) з регулюванням колірного балансу, автоматичним та ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості.

Кут охоплення видошукача

21 мм (-1,0 м-1; від центральної поверхні лінзи окуляра видошукача)

Збільшення

Прибл. 0,8-кратне (для об'єктива 50 мм, сфокусованого на нескінченність; з корекцією -1,0 м-1)

Баланс білого

"Авто" (3 типи), "Автоматичний для природного освітлення", "Пряме сонячне світло", "Хмарно", "Тінь", "Лампи розжарювання", "Лампи денного світла" (7 типів), "Спалах", вибір колірної температури (2500-10 000 К), «Ручне налаштування» (можливість зберігання до 6 значень); для всіх значень, крім вибору колірної температури, доступна тонка настройка

Брекетинг балансу білого

"Експозиція", "Спалах", "Баланс білого", "Активний D-Lighting" (ADL)

Підстроювання діоптрій

Від -4 до +2 м-1

РК дисплей

Діагональ 8 см. сенсорний РК-монітор TFT, що відхиляється, з кутом огляду 170°, практично стовідсотковим покриттям кадру, ручним регулюванням колірного балансу і ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості. Прибл. 2100 тис. крапок.

Мови меню

Англійська, арабська, бенгальська, болгарська, угорська, в'єтнамська, грецька, датська, індонезійська, іспанська, італійська, китайська (спрощений і традиційний лист), корейська, маратхи, німецька, нідерландська, норвезька, перська і польська, португальська ), румунська, російська, сербська, тайська, тамільська, телугу, турецька, українська, фінська, французька, хінді, чеська, шведська, японська

Акумулятор

Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15b; також можна використовувати батарею EN-EL15a/EN-EL15, проте ви зможете зробити менше знімків без додаткової підзарядки, а зарядний пристрій підходить тільки для підзарядки батарей EN-EL15b

Джерело живлення змінного струму

Мережевий блок живлення EH-5c/EH-5b (необхідний роз'єм живлення EP-5B, який купується додатково)

Комплектація

Захисна кришка BF-N1, гумовий наглазник DK-29 (постачається прикріпленим до фотокамери), літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15b із захисною кришкою, зарядний пристрій для батареї MH-25a (постачається з мережевим перехідником або мережевим шнуром) залежать від країни або регіону продажу), ремінь AN-DC19, затискач кабелю HDMI/USB, кабель USB UC-E24, башмакова кришка для приладдя BS-1.

Габарити (Ш х В х Г)

Прибл. 134 x 100,5 x 67,5 мм

Вага

Прибл. 675 г з батареєю та карткою пам'яті, але без захисної кришки; прибл. 585 г (тільки корпус фотокамери)