Canon EOS 90D kit 18-135 IS nano USM

Код товару: С000009038
Фото: Canon EOS 90D kit 18-135 IS nano USM

Нема в наявності

Ціна: 54 078 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Canon EOS 90D kit 18-135 IS nano USM (Wi-Fi)

 Фотоапарат - основна атрибутика будь-якого фотографа, чи то професіонал, чи то новачок у своїй справі. Розвиток фотокамер сьогодні дозволяє створювати знімки високої якості, з максимальною деталізацією та ефектом «присутності». Фотоапарат Canon EOS 90d - оновлена ​​дзеркальна камера зі звичними функціями, проте її характеристики на відміну від попередниці 80D стали набагато кращими. Японський бренд Canon є чи не лідируючим у світі відео- та фотозйомки. Виробництва якісної техніки розташовані по всьому світу. Створення фотоапаратів почалося 1947 року в Японії. Сьогодні компанія представляє світові не лише техніку для знімків, а й промислову, а також офісну.

Дзеркальні фотоапарати представлені найкращими моделями серед аналогів. Canon d90 можна в інтернет-магазині ABCphoto.

Технічні характеристики та особливості Canon EOS 90 D

 Новий Canon EOS 90D kit 18-135 IS нано USM (Wi-Fi) помітно відрізняється від попередніх моделей у лінійці внутрішнім наповненням та функціоналом. Хоча ззовні може здатися, що фотоапарат нічим не відрізнимо. Головні особливості Кенон 90D:

  • найвища роздільна здатність камери серед аналогів;
  • зберігається можливість обрізання зображення;
  • покращена деталізація зображення;
  • потужний процесор Canon Digic 8;
  • записувати відео можна на всю ширину сенсора;
  • прискорено серійну зйомку;
  • автоматичне виявлення осіб на відео чи зображенні.

Зняті матеріали можна вивантажити у бездротовому режимі через Wi-Fi або Bluetooth, що значно спрощує та прискорює цей процес. Акумулятор тут не дуже сильний, це означає, що камеру вистачить не більше 450 фото. Порівняно з іншими моделями це непоганий показник.

Зручність камери та надійність використання укладені у зовнішніх характеристиках камери Camera Canon EOS 90D. Пристрій відносно легкий, тому швидко від нього не втомлюєшся. Досить трохи глибше та тонше, тому тримати камеру легко навіть невеликими руками. Джойстик восьмиспрямований - це спростити роботу з функцією автофокусування. Розташування основних кнопок трохи змінилося, але вони, як і раніше, інтуїтивно зрозумілі.

Сенсорний екран відкриває велику кількість можливостей. Знімки легко наближаються чи віддаляються торканнями пальців. Перегляд серії фото також можливо шляхом перегортання вправо.

Стандартний режим зйомки максимально адаптований під реалістичність - немає перенасичення кольорів через деталізацію, що часто зустрічається в інших камерах. Природні зображення людей виходять, якщо використовувати під час зйомки режим «Портрет». Camera Canon EOS 90d підходить також для створення якісних відео. З нового додалося дозвіл 4К, у якому знімки виходять чіткими та деталізованими.

Canon D90 чудово справляється з поставленими завданнями та підійде для професійних фотографів. Зйомки природи виходять максимально реалістичними, передають весь спектр фарб.

Де придбати Кенон 90d?

Компанія ABCphoto займається продажем якісної техніки, у тому числі фотоапаратів. У великому каталозі вистав бренд Canon. Canon EOS 90D kit 18-135IS нано USM (Wi-Fi) можна за доступною ціною з доставкою в будь-яку точку України. Ви також можете забрати товар самовивозом із магазинів у місті Київ чи Дніпро. Консультанти, спеціалісти в галузі фототехніки, нададуть відповіді на всі ваші запитання і допоможуть з вибором відповідного пристрою для фото- та відеозйомки. За якісними фотоапаратами звертайтесь до ABCphoto!

 

 

 

Canon EOS 90D kit 18-135 IS nano USM - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Фотоапарати А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний маркет АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фотоапарат вигідно? Щоб простіше було підібрати Фотоапарат, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Фотоапарати Canon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Sony. Якщо виникли під час вибору Canon EOS 90D kit 18-135 IS nano USM Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Фототовари можна отримати в Бердянське в необхідні терміни.

Тип та розмір матриці
22,3 x 14,8 мм CMOS
Загальна кількість пікселів
Прибл. 34,4 МП
Кількість ефективних пікселів
Прибл. 32,5 МП
Тип кольорового фільтра
Основні кольори
Фільтр нижніх частот
Вбудований/фіксований
Процесор обробки зображення
DIGIC 8
Об'єктив
18-135
Співвідношення сторін
3:2
Стабілізатор зображення
Оптичний стабілізатор зображення на сумісних об'єктивах. Відео: цифрова стабілізація відео
Тип фокусування
Через оптичний видошукач: TTL-CT-SIR із CMOS-датчиком У режимі Live View на РК-екрані: Система Dual Pixel CMOS AF. Пікселі визначення фаз, вбудовані в датчик зображення 1
Система/точки автофокусування
45 точок автофокусування крестового типу (45 точок автофокусування крестового типу для f/5.6, 27 точок [9 точок крестового типу] для f/8, центральна точка підвійного крестового типу для f/2.8 та f/5.6) 2 3
Робочий діапазон автофокусування
EV -3 – 18 (при 23 °C та ISO100)
Режими автофокусування
AI Focus Покадрова AI Servo (Наступне автофокусування)
Фіксація автофокусування
Точки фокусування можуть вибиратися окремо для вертикального та горизонтального режимів зйомки
Ручне фокусування
Включається на об'єктиві
Допоміжний промінь світла для автофокусування
Пульсуюче спрацювання вбудованої спалахи або додаткової спеціальної спалаху Speedlite
Відображення вібраної точки автофокусування
Вказівки на ЖК-дисплеї у видошукачі, що працює на пропускання, а також на екрані швидкого керування
Передиктивне автофокусування
так, до 8 м
Компенсація експозиції
+/-5 EV з кроком 1/3 або 1/2 (можна поєднуватися з автоматичним брекетингом (AEB)).
Діапазон роботи експозаміру
Через оптичний видошукач: EV 1–20 (при 23 °C з об'єктивом 50 мм f/1.4 та ISO 100) У режимі Live View на РК-екрані: EV -2–20 (при 23 °C, ISO 100, оцінний замір) Відео: EV 0–20 (при 23 °C, ISO 100, оцінний замір)
Брекетинг автоекспозиції
2, 3, 5 або 7 кадрів +/- 3 EV, з кроком 1/3 або 1/2 ступеня
Витримки
30–1/8000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня), ручна витримка (повний діапазон витримки – режим BULB; доступний діапазон залежить від режиму зйомки). Електронний затвор із витримкою до 1/16 000 сек.
Збільшення
Прибл. 0,95x 4
Фіксація автоекспозиції
Автоматичний режим: у режимі покадрового автофокусування при оцінювальному вимірюванні експозиції блокується при досягненні фокусування. Вручну: за допомогою кнопки фіксації експозиції в режимах творчої зони.
Баланс білого
Автоматичний підбір балансу білого за допомогою матриці
Налаштування балансу білого
Авто (пріоритет зовнішнього освітлення, пріоритет білого), Денне світло, Тінь, Хмарно, Лампи розжарювання, Флуоресцентні білі лампи, Спалах, Ручний, Колірна температура. Компенсація балансу білого: 1. Синій/Янтарний +/-9 2. Пурпуровий/Зелений +/-9.
Встановлення балансу білого
Так, можна зареєструвати одну настройку
Брекетинг балансу білого
+/-3 ступенів з кроком один ступінь 3 брекетованих зображень на кожне натискання кнопки затвора. Зсув синій/бурштиновий або пурпуровий/зелений на вибір.
РК-дисплей
Сенсорний TFT-дисплей Clear View II зі змінним углом нахилу, діагональю 7,7 см (3,0") та співвідношенням сторін 3:2, приблизно 1,04 млн. крапок
Охоплення зображення на дисплеї
прибл. 100%
Габаріті (Ш х В х Г)
140,7 x 104,8 x 76,8 мм
вага
Прибл. 701 г