Canon EOS R+RF 24-105 f/4.0-7.1 IS STM (3075C129)

Код товару: С000009099
Фото: Canon EOS R+RF 24-105 f/4.0-7.1 IS STM (3075C129)

Нема в наявності

Ціна: 82 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Система майбутнього, яку можна використати вже сьогодні.

Система EOS R, в основі якої лежить тридцятирічний досвід інновацій EOS, - це система, основним компонентом якої є інноваційне кріплення об'єктива, що відкриває широкі творчі можливості та ще більше способів зняти всі важливі моменти. Ця система розширює межі у світі фотографії та відеографії.

Кріплення об'єктива RF

Кріплення об'єктива RF - це основа системи EOS R. Це безкомпромісне поєднання висококласних оптичних, механічних та електронних компонентів, що уможливлює створення інноваційної повнокадрової оптики та забезпечує швидке автофокусування та високошвидкісне з'єднання між камерою та об'єктивом.

Система EOS R створена для того, щоб доповнити та розширити ваші творчі можливості. Зручна та інтуїтивно зрозуміла, вона легко доповнить ваші робочі процеси з наявним обладнанням системи EOS, а також відкриє нові можливості для фото та відеозйомки завдяки новітнім унікальним об'єктивам RF та сумісності з існуючою оптикою лінійок EF та EF-S.

Фотографуйте на повний кадр

Камера EOS R оснащена повнокадровим 30,3-мегапіксельним датчиком зображення з технологією Dual Pixel CMOS AF для надшвидкого та точного фокусування та отримання зображень високої роздільної здатності. Відкрийте для себе максимум творчих можливостей, створюючи зображення з приголомшливим рівнем чіткості та деталізації.

Створіть свою систему та використовуйте свої об'єктиви

Унікальні адаптери системи EOS R забезпечують додаткове управління творчими можливостями, дозволяючи фотографам та відеографам використовувати наявні об'єктиви EF та EF-S без найменшої втрати продуктивності.

Спеціальна лінійка об'єктивів

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

Цей світлосильний макрооб'єктив 35 мм з діафрагмою f/1.8 має природну ширококутну перспективу і малу дистанцію фокусування, що робить його чудовим універсальним об'єктивом для щоденного творчого використання.

RF 50mm f/1.2L USM

Цей світлосильний фікс-об'єктив 50 мм з діафрагмою f/1.2 задає нові стандарти оптичної якості та швидкості роботи, а також забезпечує неймовірну різкість та вражаючі можливості в умовах слабкого освітлення.

RF 24-105mm f/4L IS USM

Цей зум-об'єктив 24-105 мм з діафрагмою f/4, а також швидкою та безшумною технологією фокусування Nano USM та стабілізатором зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки, стане універсальним вибором для фотографів та відеографів.

RF 28-70mm f/2L USM

Цей об'єктив 28-70 мм з діафрагмою f/2 забезпечує чудову якість зображення, характерне для фікс-об'єктивів. Світлосил f/2, що зберігається по всьому діапазону зумування, дозволяє створювати приголомшливі знімки при слабкому освітленні.

Можливості відеозйомки

Система EOS R ідеально підходить для активних відеографів завдяки швидкому відгуку об'єктива та можливості запису відео в 4K. Виконуйте точне фокусування завдяки технології Dual Pixel CMOS AF, знімайте плавні відео з цифровою стабілізацією відео Movie Digital IS, доступною на камері EOS R, та створюйте якісні відеоматеріали кольоровістю 10 біт із застосуванням Canon Log.

Відкрийте для себе новий світ

Лінійка камер Canon зі змінними об'єктивами розроблена для того, щоб будь-який фотограф і відеограф міг досягти найкращих результатів. Тепер завдяки системі EOS R у Canon є камери на будь-який смак.

Повнокадрова бездзеркальна камера EOS R

Система EOS R створена з урахуванням особливостей існуючих цифрових дзеркальних камер EOS і має аналогічну ергономіку та елементи керування, але є більш компактною та легкою. Вона дозволяє абсолютно по-новому створювати фотографії та відео, використовуючи інноваційні технології.

Цифрові дзеркальні камери EOS

Цифрові дзеркальні камери оснащені оптичним видошукачем з призмою та системою дзеркал, що відбивають; через нього ви можете побачити об'єкт, на який спрямований об'єктив, на власні очі. Це один із традиційних способів створення професійних фотографій та відео, що дозволяє використовувати найширший вибір об'єктивів.

Бездзеркальна камера EOS M

Коли компактність найважливіша, і ви не хочете використовувати громіздкі та важкі цифрові дзеркальні камери, бездзеркальні камери лінійки Canon EOS M стануть для вас універсальним та зручним рішенням, що дозволяє створювати якісні зображення та відео.

Знайдіть систему, яка підійде саме вам

Більше 30 років легендарна система EOS дозволяє фотографам і відеографам створювати зображення чудової якості. З нашим широким асортиментом камер та об'єктивів ви легко зможете розкрити свій творчий потенціал.

Реалізуйте свої творчі задуми

Система EOS R успадкувала всі переваги системи EOS, отримала окрему лінійку об'єктивів та підтримує повну сумісність з об'єктивами EF та EF-S (за допомогою адаптерів), а також з лінійкою спалахів Speedlite та іншими аксесуарами

  

  

 

 

 

Canon EOS R+RF 24-105 f/4.0-7.1 IS STM (3075C129) - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Фотоапарати А також інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фотоапарат за ринковими розцінками? Щоб правильно вибрати Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і Вам будуть запропоновані різні Фотоапарати Canon. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари з каталогу створені відомими компаніями, наприклад Sony. Якщо виникли під час вибору Canon EOS R+RF 24-105 f/4.0-7.1 IS STM (3075C129) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Відправляємо продукцію в Одесі у мінімальні терміни.

Колір
 
Тип фотокамери «бездзеркальна» (MILC)
Матриця
Тип матриці КМОП (CMOS)
Розмір матриці full frame
Повна кількість МП 32
Ефективне число МП 30
Максимальний розмір знімка 6720x4480 пікс
Світлочутливість (ІSO) 50-102400  / режим auto 100-40000 ISO /
Запис у RAW-форматі
Об'єктив
Кріплення (Байонет) Cano n RF
Ручна фокусування
Стабілізація зображення Відсутнє
мін. відстань для фокусування 45 см
Система автофокусування TTL
Крапок фокусування 5655 шт
Зйомка фото
HDR
Вимір балансу білого
Експокорекція ± 3 EV, з кроком 1/2 або 1/3 EV
Автобрекетинг  / ± 3 (3 кадри в 1/3, в 1/2 ступені) /
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центрозважена
матрична (оцінна)
Зйомка відео
Зйомка VGA (480p) 640x480 пікс 30 к/с
Зйомка HD (720) 1280x720 пікс 120 к/с
Зйомка Full HD (1080) 1920x1080 пікс 60 к/с
Зйомка Ultra HD (4K) 3840x2160 пікс 30 к/с
Формати запису файлів MPEG-4 (H.264)
Ручне фокусування відео
Порти підключення HDMI  /mini/
v 1.4
аудіовихід
аудіовхід мікрофона
Фокусування
Режими автофокусу один знімок
AI фокус
стежить
по обличчю
по усмішці
тварина в кадрі
Сенсорна фокусування
Підстроювання фронт/бек
Посилення контурів
Видошукач та затвор
Видошукач електронний
Кроп видошукача 0.76 x
Охоплення кадру 100%
Витримка 30-1/8000 з
Серійна зйомка 8 кадр/с
Тип затвора механічний
Автоспуск  / 2, 10 сек /
Дисплей
Діагональ дисплея 3.2 ''
Розширення дисплея 2100 тис. пікс
Сенсорний екран
Поворотний дисплей
Додатковий екран
Акселерометр
Пам'ять та комунікації
Типи карт пам'яті SD , SDHC, SDXC  / Eye-Fi, UHS-II /
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
управління зі смартфона
Спалах
Вбудована спалах
Підключення зовнішнього спалахи
живлення
Тип живлення Акумулятор
Модель акумулятора LP-E6 N
Знімків на заряді 370 шт
Загальне
Матеріал корпуси магнієвий сплав
Габарити (ШхВхТ) 136х98х84 мм
Вага 660 г