E-Reise BT2020 Background holder

Код товару: С000010150
Фото: E-Reise BT2020 Background holder

Нема в наявності

Ціна: 879 грн

Гарантія

6 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 

Держатель для фона BT2020 или Т-образный штатив трипод подойдет для предметной съемки товаров для бизнеса, одежды, услуг (например, маникюр), ювелирных изделий, животных, людей и других объектов фотографии.

Такой тип крепления для фона — самый выгодный и мобильный вариант вертикального крепления в своем роде, он легко и удобно регулируется по высоте, мощные прищепки выдержат любые совместимые по размеру фотофона, конструкция при зборке надежная и качественная. Так, что такие характеристики без лишних сомнений говорят Вам о оптимальном выборе держателя фотофона для Вашей фотостудии.

Характеристики держателя для фона BT2020:
Тип: стойки 4 секции
Особенности: складные
Максимальная рабочая высота: 200 см.
Максимальная рабочая ширина: 200 см.
Диаметр ног: 22-19-16 мм.
Зажимы: 4 шт.

E-Reise BT2020 Background holder - в каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Тримачі для студійного обладнання та інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Тримач З вигодами? Щоб вам простіше було підібрати Тримач, за допомогою наших фільтрів. Введіть: E-Reise і Вам будуть показані всі Тримачі для студійного обладнання E-Reise. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Falcon. Якщо з'явилися при купівлі E-Reise BT2020 Background holder Запитайте наших професіоналів. Замовлення заберіть у Тернополі максимально швидко.

Характеристики держателя для фона BT2020:

Тип: стойки 4 секции
Особенности: складные
Максимальная рабочая высота: 200 см.
Максимальная рабочая ширина: 200 см.
Диаметр ног: 22-19-16 мм.
Зажимы: 4 шт.