Fujifilm X100V Silver (16642965)

Код товару: С000010205
Фото: Fujifilm X100V Silver (16642965)

Нема в наявності

Ціна: 91 184 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Верхня та нижня панелі класичного корпусу X100V виконані із цільних пластин алюмінію. Їхні чіткі приємні оку форми підкреслюють благородну елегантність фотокамери. X100V з розкішним сатиновим покриттям - досконале втілення дизайнерської та інженерної думки, яке принесе задоволення від зйомки фотографам будь-якого рівня.

У X100V встановлений новий об'єктив з фокусною відстанню 23 мм та світлосилою F2.0, який повністю розкриває можливості матриці X-Trans CMOS 4, гарантуючи неперевершену деталізацію зображень. Удосконалений об'єктив забезпечує більш високу роздільну здатність, зменшує спотворення та підвищує ефективність фокусування. При цьому фотокамера має ті ж габарити і підтримує сумісність з конвертерами традиційних об'єктивів WCL/TCL, за допомогою яких можна розширити кут огляду, еквівалентний 28 мм і 50 мм у форматі 35 мм.

Завдяки додатковому перехідному кільцю AR-X100 та захисному фільтру PRF-49 з новим об'єктивом X100V стає першою стійкою до дії пилу та бризок фотокамерою в серії X100. Продовжуйте зйомку за будь-якої погоди, адже її примхи вам більше не страшні .

Одна з головних особливостей елементів керування серії X100 – оформлення в стилі аналогових фотоапаратів. Диски для налаштування експозиції та витримки дарують незабутні тактильні відчуття, дозволяючи насолодитися процесом зйомки та повністю поринути у світ фотографії.

Значно вдосконалений гібридний видошукач X100V дозволяє швидко перемикатися між оптичним видошукачем зі збільшенням 0,52x і електронним видошукачем OLED з роздільною здатністю 3,69 млн крапок. Оптичний видошукач з охопленням кадру 95% автоматично регулює кадрові рамки в залежності від паралаксу, що забезпечує реалістичне безперервне відображення навколишнього світу. Електронний видошукач дозволяє в реальному часі відображати кадр так, як він виглядатиме після зйомки.
 
Електронний видошукач має виключно високу яскравість - 1500 кд/м², так що зйомка навіть при дуже яскравому освітленні не викликає труднощів. Екран з вищою роздільною здатністю точніше передає нюанси світлотіні, завдяки чому ви отримуєте зображення у тому вигляді, в якому їх сприймає людське око.
 
Функція електронного далекоміра поєднує в собі характеристики оптичного та електронного видошукачів, відкриваючи унікальні можливості контролю параметрів зйомки. При включенні цієї функції у правому нижньому куті оптичного видошукача з'являється вікно попереднього перегляду сцени.
 
 
Ще одна новинка серії X100 - сенсорний РК-дисплей з механізмом нахилу вертикальної осі. Завдяки простому сенсорному управлінню можна зручно переглядати зображення, точніше регулювати кадр і створювати приголомшливі знімки.
 
В основі X100V - потужний 4-ядерний процесор X-Processor 4, що забезпечує швидку та плавну обробку зображень. Завдяки передовому алгоритму ЦП він підвищує продуктивність автофокусування, що дозволяє X100V працювати при виправленні експозиції до –5EV. Ви легко досягнете потрібного фокусування в умовах низького освітлення і зможете робити знімки будь-якої миті.
 
Розташовані на всій площі матриці пікселі фазового автофокусування працюють під керуванням процесора X-Processor 4 на основі нового алгоритму, забезпечуючи відстеження та розпізнавання облич та очей з більш високою точністю. Це значно покращує можливість камери фокусуватися на людях, які перебувають у русі чи дивляться убік.
 
За допомогою функції Focus Limiter Function можна задати певну фокусну відстань об'єктива для більш високих робочих характеристик автофокусування. Це особливо корисно у випадках, коли приблизна відстань до об'єкта не змінюється, і від камери потрібно швидко сфокусуватися на предметі зйомки.
 
 
Величезна спадщина та ноу-хау Fujifilm у галузі обробки зображень зробили компанію світовою легендою у своїй сфері. За 85 років діяльності Fujifilm розробила та представила одні з найвідоміших марок плівки в історії галузі. Сьогодні ці унікальні знання втілені у колекції 17 цифрових режимів моделювання фотоплівки. Завдяки цій інноваційній технології можна отримувати чудові результати одразу на фотокамері. Відкрийте для себе ефекти улюблених фотографами у всьому світі класичних плівок, таких як PROVIA, Velvia, Astia, ACROS та Eterna, або надихніться на творчість із Classic Negative. Ефект Color Chrome посилює контрастність та насиченість кольорів на зображенні, тоді як ефект Color Chrome Blue посилює контрастність та насиченість відтінків синього. Ефект зернистості – простий спосіб створення зображень у стилі аналогової фотоплівки. Комбінуйте ефект із різними режимами моделювання фотоплівки, щоб створювати неповторні текстури на будь-якій фотографії.
 
За допомогою функції мульти експозиції можна накладати один на одного до 9 кадрів в режимах Additive, Average, Comparative Bright або Comparative Dark, поєднуючи в одному зображенні різні ракурси і моменти часу. Для кожної експозиції можна задавати індивідуальні налаштування, у тому числі режим моделювання фотоплівки, і щоразу отримувати унікальні, сповнені творчих сюрпризів знімки.
 
X100V пропонує можливість запису відео 4K зі швидкістю до 30 кадрів за секунду або 120 кадрів за секунду при 1080p для створення ефекту надповільного руху. Кінорежисери, яким потрібна гранична точність кольору, можуть зберігати запис кольору в 10-бітній якості 4:2:2 через порт HDMI на зовнішній носій, використовуючи весь потенціал передової технології передачі кольору Fujifilm і застосовуючи до своїх відеоматеріалів режими моделювання фотоплівки, такі як Eterna. Завдяки численним функціям відеозйомки, таким як "монохромний колір", ви можете висловлювати своє творче бачення безпосередньо під час запису матеріалу.
 
 
 

Fujifilm X100V Silver (16642965) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно вибрати Фотоапарати фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого інтернет магазин АВС Фото. Виберіть із пропозицій Фотоапарат за прийнятною ціною? Щоб легше було підібрати Фотоапарат, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Fujifilm і перед вами будуть усі Фотоапарати Fujifilm. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Fujifilm. З'явилися під час замовлення Fujifilm X100V Silver (16642965) Питання можна поставити нашому фахівцю. Надсилання проводиться в Дніпрі в потрібні терміни.