Sony A6600 body ILCE6600B.CEC

Код товару: С000010081
Фото: Sony A6600 body ILCE6600B.CEC

Нема в наявності

Ціна: 52 260 49 015 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Потужність у ваших руках

Повний комплект інструментів для творчості

Практично в будь-якій ситуації камера α6600 допоможе реалізувати ваш задум завдяки своїм можливостям: швидкому автофокусуванню, надійній стабілізації та чудовій якості зображення, ємному акумулятору та підтримці запису відео в 4K HDR (HLG).

Надшвидка АФ та серійна зйомка

Широка зона АФ, надшвидка АФ та стабільне відстеження

Область фокусування із щільно розставленими точками займає близько 84% площі зображення, а система швидкої гібридної АФ працює на основі технологій фазової та контрастної АФ, які забезпечують спрацьовування зі швидкістю 0,02 с. Таким чином, коли об'єкт рухається, точки АФ навколо нього активуються для відстеження.

Швидка серійна зйомка з автофокусуванням/автоекспозицією з частотою до 11 кадрів/с

Знімайте з частотою до 11 кадрів/с3 та з мінімальною затримкою виведення зображення на дисплей (в live view — із частотою 8 кадрів/с), створюйте до 1164 знімків JPEG (стандарт) в одній серії та переглядайте налаштування в електронному видошукачі, щоб підвищити якість зйомки динамічних сцен.

Безшумна серійна зйомка

Якщо при зйомці потрібна тиша, широкі можливості цієї камери будуть дуже доречними: безшумний затвор дозволяє знімати з частотою до 8 кадрів/с5 навіть у режимі AF-C з використанням АФ по очах і відстеження в реальному часі.

Відстеження та автофокусування по очах у реальному 

Почніть відстеження в одну мить 

Почніть відстеження в реальному часі, наполовину натиснувши кнопку затвора або просто вибравши об'єкт торканням екрана. Ви також можете призначити функцію увімкнення відстеження кнопки користувача.

Відстеження об'єктів, що рухаються на базі ІІ

У системах відстеження використовуються унікальні алгоритми розпізнавання з урахуванням ІІ. Вони обробляють просторові дані, у т. ч. про колір, обрис (яскравість) і відстань (глибину), а також відстежують очі та обличчя об'єкта в реальному часі на високій швидкості.

АФ по очах людей у ​​реальному часі

Навіть коли об'єкт портретної зйомки переміщається, АФ по очах у реальному часі забезпечує безперервне, стабільне виявлення та відстеження очей. Це працює, навіть якщо частина особи прихована, вона підсвічена ззаду або людина дивиться вниз. 

АФ по очах у реальному часі для тварин

Для виявлення очей тварин застосовуються самі алгоритми, як і людей, отже ви неодмінно отримаєте красиві портрети своїх об'єктів і сцен дикої природи.

Сенсорна АФ ​​з правого/лівого ока

Фокусування з правого чи лівого ока можна вибрати не тільки в налаштуваннях, але й на сенсорному екрані камери.

Плавне переведення фокусу

Залежно від стану об'єкта, що відстежується, область фокусування автоматично плавно перемикається між його обличчям і очима.

Відстеження в реальному часі з Touch Tracking

Завдяки функції Touch Tracking можна просто торкнутися екрана, щоб запустити відстеження в реальному часі для зйомки фотографій і фільмів.

5-осьова оптична стабілізація зображення

Контроль тремтіння по поперечній та вертикальній осі

Камера компенсує кутове тремтіння камери (або тремтіння по поперечній та вертикальній осі), особливо помітне під час зйомки з великою фокусною відстанню.

Горизонтальні та вертикальні зрушення

Камера компенсує горизонтальні та вертикальні зрушення, найбільш помітні при великому збільшенні, наприклад, під час макрозйомки.

Компенсація ротаційних зрушень

Камера компенсує ротаційні зрушення, особливо помітні при тривалій відеозйомці з рук. 

Принцип роботи оптичного стабілізатора зображення

Інтегрований 5-осьовий оптичний стабілізатор зображення, який використовується у повнокадрових камерах, у камері α6600 адаптований для матриці APS-C. Високоточний гіроскоп виявляє та компенсує тремтіння камери по п'яти осях, у т. ч. кутове тремтіння (по поперечній та вертикальній осі), горизонтальні, вертикальні та ротаційні зрушення. Зображення стабілізується так, як швидкість затвора на 5 кроків нижче.

Чудова якість зображення

CMOS-матриця Exmor APS-C та процесор зображень BIONZ X нового покоління

Оптимізація матриці APS-C 24,2 МП дозволила покращити захоплення світла, розширити діапазон чутливості та знизити рівень шумів навіть за високих значень ISO. Разом із процесором зображень BIONZ X нового покоління матриця дозволяє отримувати чіткі зображення з чудовим відтворенням текстур.

Низький рівень шумів за високої світлочутливості ISO

У широкому діапазоні значень ISO (від 100 до 32000 з можливістю розширення до ISO 50–102400) камера α6600 забезпечує низький рівень шумів, що підвищує якість зображення при тьмяному освітленні.

Покращена передача кольору

Для реалістичної передачі кольору в α6600 використовуються алгоритми, успадковані від наших повнокадрових камер. Тому відтінки шкіри та кольору рослин передаються більш реалістично. Крім того, усуваються ступінчастість та спотворення в градієнтах. 

Запис реалістичного відео в 4K HDR (HLG)

Різноманітні можливості для відеозйомки

Завдяки повному зчитуванню пікселів без бінгінгу камера може записувати відео 4K у високій роздільній здатності, а новий профіль HLG (Hybrid Log-Gamma) дозволяє миттєво отримати зображення HDR. Картину завершує сучасний стабілізатор зображення. 

Зберігайте фокус на об'єкті зйомки 

Завдяки швидкому гібридному автофокусуванню, відстеженню в реальному часі та автофокусуванню по очах камера зберігає стабільний фокус на об'єкті, щоб ви не відволікалися на нього під час зйомки. 

Інтервальна зйомка для створення таймлапсів

Завдяки вбудованій функції інтервальної зйомки можна знімати відео з проміжком 1–60 секунд. Отримані зображення з високою роздільною здатністю можна комбінувати на ПК і відтворювати на камері за допомогою попереднього перегляду зі змінною швидкістю.

Зйомка за допомогою профілю S-Log

Криві гамма-характеристик S-Log3 і S-Log2 забезпечують широкий динамічний діапазон (на 1300% більше, ніж Rec. 709), що зводить до мінімуму небажане освітлення або затемнення, і підвищують гнучкість корекції кольору при поствиробництві.

Уповільнена та прискорена зйомка

Камера підтримує уповільнену (до 5 разів) та прискорену (до 60 разів) відеозйомку. Також можна знімати відео у Full HD із частотою 120 кадрів/с та використовувати його для створення якісного відеоматеріалу з уповільненням на етапі поствиробництва.

Більше свободи: управління із зовнішніх моніторів

Зручні функції сенсорного керування – сенсорне фокусування та відстеження об'єкта – доступні не лише на екрані камери α6600, а й на зовнішніх моніторах.

Розповідайте історії так, як вам хочеться

Камера α6600 створена для відеозйомки, щоб професіонали та любителі могли розповідати свої історії світу. Завдяки поворотному екрану з кутом нахилу 180 ° можна отримувати матеріали для відеоблогів та вести зйомку з різних ракурсів. Також можна підключити зовнішній мікрофон для кращого звуку та навушники для контролю. Ергономічна рукоятка забезпечує зручність роботи протягом багатьох годин поспіль.    

Потужність, надійність та універсальність 

Високоємна батарея Z для тривалої зйомки

У комплект поставки α6600 входить високоємна батарея, яка також використовується в наших повнокадрових моделях. Вона забезпечує тривалу зйомку і при цьому не робить камеру більш громіздкою.

Непроникний корпус із магнієвого сплаву

Камера захищена від проникнення пилу та вологи. Її задня, верхня та передня панелі, а також внутрішній каркас виготовлені з легкого високоміцного магнієвого сплаву.

Можливості налаштування

Усім 11 кнопкам камери, дисковому перемикачу та диску керування можна призначити будь-які з доступних функцій (загалом їх 91). Функція My Menu дозволяє зареєструвати до 30 різних пунктів.

 
 
 
 
 
 

Sony A6600 body ILCE6600B.CEC - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно купити Фотоапарати фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Фотоапарат за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sony і перед вами будуть Фотоапарати Sony. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Fujifilm. Виникли при покупці Sony A6600 body ILCE6600B.CEC Запитайте наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Павлограді в необхідні терміни.

Колір
 
Тип фотокамери «бездзеркальна» (MILC)
Матриця
Тип матриці КМОП (CMOS)  / процесор Bionz-X /
Розмір матриці APS-C
Повна кількість МП 25
Ефективне число МП 24
Максимальний розмір знімка 6000x4000 пікс
Світлочутливість (ІSO) 100-102400
Запис у RAW-форматі
Об'єктив
Кріплення (Байонет) Son y E
Ручна фокусування
Стабілізація зображення зі зсувом матриці  / 5-ти осьова /
Зйомка фото
HDR
Вимір балансу білого
Експокорекція ± 5 EV, з кроком 1/2 або 1/3 EV
Автобрекетинг  / ± 5 (3, 5 кадрів в 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1 EV, 2 кроки EV) /
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центрозважена
матрична (оцінна)
Зйомка відео
Зйомка VGA (480p) 640x480 пікс 30 к/с
Зйомка HD (720) 1280x720 пікс 30 к/с
Зйомка Full HD (1080) 1920x1080 пікс 120 к/с
Зйомка Ultra HD (4K) 3840x2160 пікс 30 к/с
Формати запису файлів MPEG-4, XAVC S
Ручне фокусування відео
Порти підключення HDMI  /micro/
v 1.4
аудіовхід мікрофона
Фокусування
Режими автофокусу один знімок
стежить
за обличчям
Система автофокусування TTL
Крапок фокусування 425 шт
Видошукач та затвор
Видошукач електронний
Кропіння видошукача 1.07 x
Охоплення кадру 100%
Витримка 30 - 1/4000 с
Серійна зйомка 11 кадр/с
Тип затвора механічний
Автоспуск  / 2, 10 секунд, можлива безперервна зйомка до 3, 5 кадрів за серію /
Дисплей
Діагональ дисплея 3 ''
Розширення дисплея 921 тис. пікс
Поворотний дисплей
Акселерометр
Пам'ять та комунікації
Типи карт пам'яті SD, SDH C, SDXC  / MS Pro Duo, MS Pro-HG Duo, MS Pro-HG HX Duo /
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
NFC-чіп
Спалах
Вбудована спалах
харчування
Тип живлення Акумулятор
Знімків на заряді 810 шт
Загальне
Матеріал корпуси алюміній/пластик
Габарити (ШхВхТ) 120x67x69 мм
Вага 503 г