Canon EOS R3 body (4895C014)

Код товару: С000010252
Фото: Canon EOS R3 body (4895C014)

Очікується

Ціна: 226 860 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Canon EOS R3

Зберігайте миттєві миті за допомогою камери так, як ви не мріяли. Зустрічайте майбутнє екшн-фотографії.

Випереджайте. Перевершуйте

Камера, яка дозволяє вам знімати спорт, дику природу та репортажі новин так, як ви і не мріяли. Визначайте об'єкти, просто глянувши на них – все максимально інтуїтивно – і залишайтеся на крок попереду конкурентів із серійною зйомкою 30 кадрів/сек. та розширеними можливостями підключення, які допоможуть виконати замовлення вчасно.

 

Новий розділ в історії EOS

EOS R3 змінить ваше уявлення про бездзеркальні камери. Новий датчик зображення із заднім підсвічуванням дозволяє знімати з витримкою до 1/64000 сек. та вести серійну зйомку зі швидкістю до 30 кадрів/с. Інтелектуальне автофокусування з керуванням рухом ока розпізнає та відстежує об'єкти прямо під час зйомки, що робить цю камеру ідеальним рішенням для зйомки спорту, сюжетів новин та дикої природи.

 

  

 

Ідеальний рух

Камера EOS R3 знімає швидкоплинні моменти зі швидкістю 30 кадрів/с, відкриваючи деталі, які не помітні неозброєним оком.

Датчик зображення з заднім підсвічуванням працює настільки швидко, що фотографи можуть використовувати електронний затвор для зйомки об'єктів, що швидко рухаються, не турбуючись про дефект запізнювання. Оцініть коротку витримку до 1/64 000 сек. та серійну зйомку 30 кадрів/сек. зі стежить автофокусуванням/автоекспозицією.

 

      

 

Автофокусування з керуванням рухом ока

Ви коли-небудь користувалися камерою настільки досконалою, що здається, що вона читає ваші думки? Завдяки нашій інноваційній технології автофокусування з керуванням рухом ока EOS R3 фокусується на тому, на що дивіться ви. Ця безпрецедентна система керування автофокусуванням дозволяє камері встигати за вашою реакцією, дозволяючи швидко адаптуватися під умови кадрів, що постійно змінюються.

 

 

Найбільш ефективне відстеження об'єктів

Штучний інтелект та тисячі створених раніше зображень допомогли нам навчити EOS R3 точно і швидко розпізнавати людей, тварин та транспортні засоби, навіть якщо вони рухаються у кадрі.

Камера відстежує рух людей, навіть якщо вони носять маски, шоломи чи сонцезахисні окуляри. Камера EOS R3 розпізнає мотоцикли та гоночні автомобілі, у тому числі визначаючи тип боліда та вказуючи на шолом водія, коли його видно у кадрі.

 

Якісні відео та фотографії

EOS R3 – це професійна гібридна камера, яка дозволяє знімати кінематографічні відео мовної якості та робити чудові фотографії. Пропонуючи безліч функцій, які відкривають перед відеографами нові творчі можливості, камера підтримує запис відео у форматі 4K із супердискретизацією або 6K RAW на карту пам'яті CFexpress. Canon Log 3 забезпечує ширший динамічний діапазон і більше можливостей корекції кольору.

Важливо те, що система розпізнавання об'єктів доступна як для фотографів, так і для відеографів, тому ви можете відстежувати рухомі об'єкти в кадрі, утримуючи їх у фокусі навіть під час зйомки.

 

На зв'язку зі світом

Можливості підключення вкрай важливі для спортивних та новинних фотографів. Камера EOS R3 використовує роз'єм підключення дротової ЛОМ та Wi-Fi 2,4/5 ГГц для зв'язку з комп'ютерними мережами, ноутбуками та мобільними пристроями, а також забезпечення швидкого та зручного обміну зображеннями та віддаленого керування камерою. Камера EOS R3 також сумісна з програмою Mobile File Transfer, яка дозволяє професійним фотографам додавати метадані до зображень і переносити файли зі смартфона, використовуючи підключення Wi-Fi або стільникові дані. Камера EOS R3 також оснащена новим багатофункціональним майданчиком, який забезпечує передачу даних та живлення нових аксесуарів, а також виступає як кріплення-колодка для існуючих спалахів Speedlite та дистанційних спусків затвора.

Використовуйте електронний затвор зі спалахом

Щоб ви могли збалансувати навіть яскраве денне світло і спалах або зафіксувати голову людини, що швидко їде, тепер синхронізація спалаху доступна і при зйомці з електронним затвором — з цією функцією сумісні як спалахи Canon Speedlite, так і студійні спалахи інших виробників.

  

 

Створено для професіоналів

Камера EOS R3 створена для повсякденного професійного використання та зйомки у будь-яких умовах.

Міцний корпус із магнієвого сплаву герметичний та захищений від пилу та вологи на рівні наших легендарних камер серії EOS-1D. Впевнено знімайте будь-які об'єкти за будь-яких умов.

 
 
 
 
 

Canon EOS R3 body (4895C014) - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Фотоапарати або інші аксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фотоапарат за вигідною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Фотоапарат, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Canon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фотоапарати Canon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Fujifilm. З'явилися під час підбору Canon EOS R3 body (4895C014) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення заберіть у Одесі в швидкі терміни.

Тип камери
Системна, бездзеркальна камера
Виробник
Canon
Тип матриці
Багатошаровий BSI-CMOS
Кроп-фактор
1x
Розмір матриці
Повний кадр (Full Frame)
Кількість мегапікселів на фото
24,1
Кріплення об'єктива
Canon РФ
Процесор
Digic X
Формат зображень / нестиснутий формат
RAW
ISO
100-102 400 (понижена 50, підвищена 204 800)
Стабілізація зображення
Зсув сенсора (матрична), 8 стопів
Ручний фокус
Так
Число точок фокусування:
До 4779 позицій
Автофокус
Так
Розмір / наявність дисплея
3,2"
Тип дисплея
Clear View LCD II
Число точок дисплея
4 150 000
Сенсорний дисплей
Так
Поворотний дисплей
Так
Тип видошукача
Електронний
Роздільна здатність видошукача
5 760 000 точок
Покриття видошукача
100%
Коефіцієнт збільшення видошукача
0,76x
Мінімальна витримка
30-ті роки
Максимальна витримка
1/8000 с
Максимальна витримка з електронним затвором
1/64000 с
Пріоритет витримки
Так
Пріоритет діафрагми
Так
Ручний режим
Так
Вбудований спалах
Немає
Підтримка зовнішнього спалаху
Да, "гарячий чобіт"
Серійна зйомка, кадрів / сек.
До 30
Режими експозиції
Оцінювальний, частковий, точковий, центральнозважений
Формат запису відео
CRM RAW, MPEG-4 H.265 C-Log3
Підтримка макс. розд. здатності відео
6K
Максимальна роздільна здатність відео
6000 x 3164 @ 60p / 2600 Мбіт/с, RAW
Мікрофон
Стерео
Типи носіїв даних
CF Express + SD (UHS-II)
USB
USB 3.2 Gen 2 (10 Гбіт/с)
HDMI
мікро HDMI
WIFI
802.11ac (дводіапазонний) + Bluetooth
GPS
Немає
Батарея
Canon LP-E19
Ресурс батареї
860 кадрів
Пило-, вологозахист
Так
Вага
820г лише камера
Розміри вироба
150 x 142,6 x 87,2 мм