Sony FE 24-105mm F4 G OSS SEL24105G

Код товару: С000009762
Фото: Sony FE 24-105mm F4 G OSS  SEL24105G

У наявності

Ціна: 36 920 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Легкий, компактний, універсальний зум-об'єктив
 
Розкриття діафрагми f/4 за будь-якої фокусної відстані (24–105 мм) гарантує високу якість зображень. Окрім чудових оптичних характеристик, об'єктив G Lens має легку конструкцію з байонетом Е, завдяки чому його зручно переносити та використовувати. А надійність та швидке точне автофокусування роблять цей зум-об'єктив воістину універсальним.
 
Відмінна якість зображень за будь-якої фокусної відстані
 
Покращена оптика забезпечує високу роздільну здатність у всьому діапазоні фокусних відстаней. Чотири асферичні елементи ефективно зменшують аберації, а низькодисперсійне скло зводить до мінімуму хроматичні аберації. Циркулярна діафрагма та придушення сферичних аберацій відкривають нові можливості для зйомки, дозволяючи досягати гарного ефекту боке та природного розподілу світла, що підкреслюють різкість зображення у фокусі.
 
Компактний універсальний об'єктив
 
Відмінні оптичні характеристики і потужний зум поєдналися в невеликому легкому об'єктиві вагою всього 663 г (23,4 унції), який підходить для зйомки в будь-яких умовах і дуже зручний в експлуатації завдяки компактній легкій конструкції з байонетом Е. А мінімальна фокусна відстань 0,38 м (1,25 фута) у поєднанні із вбудованою оптичною стабілізацією зображення забезпечують неймовірну якість кожного кадру.
 
Діафрагма f/4 та швидке, точне, тихе автофокусування
 
Розкриття діафрагми f/4 забезпечує стабільну яскравість у всьому діапазоні фокусних відстаней. Автофокусування із приводом DDSSM від Sony працює швидко, точно і тихо, а точна оптична конструкція мінімізує коливання кута огляду при зміні фокусної відстані. Все це робить FE 24-105mm F4 G OSS ідеальним як для фото-, так і відеозйомки.
 
Надійність та функціональність професійного рівня
 
Фронтальний елемент об'єктива має фтористе покриття, яке захищає його від забруднення та намокання. А в разі потреби залишки води або олії легко стираються з поверхні. Налаштована кнопка утримання фокусування, а також волого- та пилозахищений корпус гарантують надійну роботу в будь-яких умовах.
 
 

Sony FE 24-105mm F4 G OSS SEL24105G - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив за вигідною ціною? Щоб швидко підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sony і перед вами з'явиться все Об'єктиви Sony. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Fujifilm. Виникли при покупці Sony FE 24-105mm F4 G OSS SEL24105G Запитайте наших професійних менеджерів. Товари можна забрати в Краматорську якомога швидше.

БАЙОНЕТНЕ КРІПЛЕННЯ
Sony E
ФОРМАТ
Повний кадр, 35 мм
ФОКУСНА ВІДСТАНЬ
24–105 мм
ЕКВІВАЛЕНТНА ФОКУСНА ВІДСТАНЬ ДЛЯ 35 ММ (APS-C)
36-157,5
ГРУПИ / ЕЛЕМЕНТИ В ОБ'ЄКТИВІ
14–17
КУТ ОГЛЯДУ (35 ММ)
84–23°
КУТ ОГЛЯДУ (APS-C)
61–15°
МАКСИМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ
F/4
МІНІМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ
F/22
Пелюстки ДІАФРАГМИ
9
МІНІМАЛЬНА ДИСТАНЦІЯ ФОКУСУВАННЯ
0,38 м
ДІАМЕТР ФІЛЬТРУ
77 мм
РОЗМІРИ (Ш X В X Р)
83,4 x 113,3 мм
ВАГА
663 г