Zoom H8

Код товару: С000010276
Фото: Zoom H8

У наявності

Ціна: 14 953 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
Zoom H8  пропонує одночасний запис на 12 доріжок, підтримку змінних мікрофонних капсулів та сенсорний інтерфейс керування, влаштований за принципом додатків. Ідеальний набір коштів, готовий до виконання будь-яких завдань.
 
 
Додаток під ваш робочий процес
Чим би ви не займалися: записуванням звуку на виїзді або створенням музики та подкастів, кольоровий сенсорний дисплей H8 підлаштовується під ваш робочий процес за допомогою вбудованих опцій, виконаних у вигляді додатків. І все це є в один дотик.
 
Додаток Podcast
Програма Podcast покликана значно полегшити життя подкастеру. Кнопки Sound Pad, що призначаються, дозволяють з легкістю викликати звукові ефекти, фонову музику і багато іншого. Виберіть один із 13 високоякісних вбудованих звуків або завантажте з SD-картки свої власні.
 
Програма Music
Додаток Music надасть вам швидкий контроль над найважливішим: рівнями звуку, фейдерами, вимірюванням та ін. У вашому розпорядженні 10 входів та 12 доріжок, так що ви легко зможете записати виступ навіть великого ансамблю. Мікшуйте, накладайте аудіо поверх вже записаного та шліфуйте ваші записи за допомогою еквалайзера та компресора. Підключіться до бібліотеки Zoom Guitar Lab за допомогою USB, щоб отримати доступ до незліченного асортименту моделей підсилювачів та ефектів.
 
Програма Field
Програма Field ідеально підходить для запису звуку в польових умовах, саунд-дизайну, проведення конференцій та багато іншого. Воно відкриває миттєвий доступ до збільшених індикаторів рівня для кожної доріжки, щоб ви могли бути впевнені, що у ваших записах не буде кліпінгу. Тут також можна встановити тип входу, включити фільтр верхніх частот, компресію, лімітер, шумовий поріг та інші важливі функції.
 
Мікрофонний капсуль
У комплект H8 входить мікрофонний капсуль Zoom XYH-6. Він являє собою два високоякісні двонаправлені мікрофони, призначені для захоплення сигналу безпосередньо навпроти рекордера. А завдяки зручній системі змінних мікрофонних капсуль Zoom, що дозволяє легко та швидко їх знімати та встановлювати, ви можете бути завжди впевнені, що ви використовуєте правильний мікрофон для поставленого завдання.
Zoom H8 сумісний з існуючою лінійкою із шести мікрофонних капсулів, які встановлюються та знімаються швидше, ніж об'єктив камери.
 
Дистанційне керування
Ви можете здійснювати моніторинг рівнів та подавати команди кнопок REC, PLAY та STOP у будь-якому режимі роботи H8 безпосередньо з вашого iOS-пристрою. Просто підключіть до H8 бездротовий Bluetooth-адаптер BTA-1 і підключіться до свого пристрою iOS.
*Адаптер BTA-1 продається окремо.
 
Входи та виходи
H8 пропонує чотири XLR-виходи з виділеними PAD-перемикачами та ручками управління посиленням. Два додаткові суміщені роз'єми XLR/TRS з Hi-Z перемикачами дозволяють захоплювати сигнал лінійного рівня, мікрофон або безпосередньо записувати звук з електро- або бас-гітари.
Спеціально для моніторингу передбачено 3,5-мм вихід для навушників, а також виділений лінійний стереовиход для прямого підключення до камери.
 
Мультиканальний аудіоінтерфейс
Крім того, новий Zoom H8 - це потужний USB аудіоінтерфейс. Підключіться USB до вашого ПК, Mac, iPad або планшета і отримайте в своє розпорядження до 12 каналів одночасного запису.
 
Час запису та формати файлів
Усього чотирьох батарейок AA буде достатньо для роботи тривалістю понад 15 годин. Або працюйте без обмежень за допомогою опціонального адаптера AD-17.
H8 записує аудіо в BWF-сумісні WAV- та MP3-файли.
 
Передові можливості обробки аудіо
У комплект Zoom H8 входить безкоштовна ліцензія на програмне забезпечення Steinberg Cubase LE та WaveLab Cast, завдяки якому ви зможете не тільки записувати аудіо найвищої якості, але й отримаєте широкі можливості для обробки, редагування та мікшування ваших проектів.
 
Підкастінг
WaveLab Cast дозволяє безпосередньо з'єднуватися з такими каталогами подкастів, як Spreaker або Podbean*. Ви можете швидко завантажувати свої подкасти, а також безпосередньо створювати та публікувати RSS-канали.
 
Звук для відео
Завантажте свої відеофайли, і WaveLab Cast автоматично витягне з них звук. Ви можете використовувати інструменти редагування, щоб позбавитися небажаних шумів, відрегулювати рівні та видалити гучні сибілянти. Опції вимірювання дозволяють створювати нові треки, додавати свою музику, застосовувати еквалайзер та компресію. Повторно замініть аудіодоріжку вашого відеофайлу за допомогою функцій експорту WaveLab Cast.
 
Запис у польових умовах
WaveLab Cast підтримує якість звуку до 96 кГц і включає передовий ресемплер. RestoreRig видаляє шум та небажані звуки. Ви можете створювати нові файли за допомогою функцій Snap та налаштувань Crossfade. Закінчивши роботу над проектом, ви зможете експортувати свої аудіофайли у будь-якому популярному форматі аудіо.
 
Функції та можливості:
- Індивідуальні програми для польового запису, музики та подкастингу
- Три різні інтерфейси для польового запису, музики та підкастингу
- Змінні мікрофонні капсулі
- Одночасний запис на 12 доріжок
- Чотири мікрофонні входи та два поєднані роз'єми XLR/TRS
- Ручка управління посиленням та PAD-перемикачі -20 дБ або Hi-Z перемикач для кожного входу
- У комплекті мікрофонний капсуль XYH-6 X/Y з додатковим мікрофонним/лінійним стереовходом 3,5 мм
- Фантомне живлення для чотирьох основних входів XLR: +24/+48 В
- Великий кольоровий сенсорний РК-дисплей
- Запис безпосередньо на SD, SDHC та SDXC карти об'ємом до 512 ГБ
- Підтримка BWF-сумісного аудіо якістю до 24-біт/96 кГц (WAV та різні варіанти формату MP3)
- Функції Авто-запис (Auto-record), Передзапис (Pre-record) та Резервний запис (Backup-record) допоможуть вам не упустити ідеальний дубль
- Вбудовані ефекти, включаючи фільтр обрізки низьких частот, компресор та лімітер
- Режим мультиканального та стерео USB аудіоінтерфейсу для ПК/Mac/iPad
- Більше 15 годин роботи від чотирьох батарей AA
                         
 

Zoom H8 - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Рекордери та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Рекордер за собівартістю. Щоб вам простіше було підібрати Рекордер, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Zoom і перед вами відкриються всі необхідні для вас Рекордери Zoom. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Zoom. Якщо виникли під час підбору Zoom H8 Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Фототовари можна отримати в Миколаєві без затримок.

Технічні характеристики
Кількість вхідних каналів
8 (мікрофонний капсуль XY, 1-4, A, B)
Кількість вихідних каналів
2 (стеренавушники та лінійний стереовиход)
Роз'єми
MIC IN
Роз'єм для мікрофонного капсуля Zoom
Входи 1-4
Рознімання XLR (2: HOT)
Входи A/B
Поєднані роз'єми XLR/TRS (XLR: 2 hot, TRS: TIP hot)
USB
USB Micro-B (Mass Storage, функції Guitar Lab)
Примітка: Використовуйте кабель, який підтримує передачу даних. Пристрій може живитися від USB шини.
REMOTE
Для підключення ZOOM BTA-1 або іншого виділеного бездротового адаптера.
LINE OUT
3,5 мм стерео міні-джек
PHONE OUT
3,5 мм стерео міні-джек
Фантомне харчування
+24 В / +48 В (вкл./вимк. незалежно для входів 1-4, A та B)
Носії інформації
Карти пам'яті, що підтримують специфікації SD/SDHC/SDXC
Формати
WAV: 44,1/48/96 кГц, 16/24-біт, моно/стерео
MP3: 128, 192, 320 kbps
Доріжок запису одночасно
12 (MIC IN, резервна доріжка, 1-4, A, B та LR)
Аудіоінтерфейс
Мультитрековий режим
44,1/48/96 кГц, 16/24-біт, 12 входів/2 виходи
Режим стерео мікшера
44,1/48/96 кГц, 24-біт, 12 входів/2 виходи
Тюнер
Хроматичний/Гітарний/Басовий/Open A/Open D/Open E/Open G/DADGAD
Вбудований динамік
400 мВт 8 Ом, моно
Дисплей
2,4-дюймовий сенсорний РК-дисплей (320×240)
живлення
4 батареї AA (алкалінові, NiMH або літієві)
Мережевий адаптер (ZOOM AD-17): DC 5 В/1A, живлення від шини USB
 
З XY-мікрофоном, 44,1 кГц/24-біт (стерео x 1): близько 15 год.
 
Вищезгадані цифри є зразковими.
 
Приблизний час роботи батареї було визначено випробуваннями у приміщенні. Кінцеві результати можуть відрізнятися залежно від умов використання.
Габарити H8
116,4 (Ш) × 163,3 (Г) × 48,6 (В) мм
Габарити XYH-6
78,9 (Ш) × 60,2 (Г) × 45,2 (В) мм
Вага
H8: 354 г
XYH-6: 130 г
 
Примітка: При використанні кабелю USB, призначеного лише для живлення, функції аудіоінтерфейсу, читання SD-карти та підключення до Guitar Lab недоступні.