Aputure Amaran 100x Bi-Color (AL-100x)

Код товару: С000010406
Фото: Aputure Amaran 100x Bi-Color (AL-100x)

Нема в наявності

Ціна: 10 790 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Amaran 100x - це двоколірний точковий світлодіодний світильник із приголомшливою яскравістю, гнучким контролем колірної температури та бездротовим керуванням через додаток Bluetooth. Amaran надає ідеальний набір пристроїв для творців контенту, портретної фотографії та відеовиробництва.

 

Коли справа доходить до освітлення, потужність дорівнює кінським силам. Використовуючи передову світлодіодну технологію, Amaran 100x використовує свою світлодіодну потужність COB потужністю 100 Вт для створення еквівалента вольфрамової лампи потужністю 400 Вт (400 Вт 6500 К + 400 Вт 2700 К). Він також має регулювання затемнення від 0 до 100%, щоб ви завжди могли знайти правильний рівень освітлення для вашої сцени. Зустрічайте найяскравіший (і найтемніший) світло у вашому комплекті.

 

  

У реальному житті колір світла рідко буває однаковим. Вінтажна лампа набагато тепліша за зимове небо, і в одному місці креативники можуть знайти сотні різних колірних температур, які важко зіставити. Amaran 100x вирішує цю проблему простим поворотом диска, який дозволяє встановити будь-яку температуру кольору в діапазоні від 2700K до 6500K за секунди. Така гнучкість гарантує не лише легке зіставлення кольорів, але й можливість творчо думати про те, які відтінки роблять кожну сцену найкраще.

 

Багато хто не усвідомлює, що світло впливає на ті кольори, які ми бачимо. Погане світло може мати неприємні зелені чи пурпурові відтінки, через які об'єкт зйомки виглядає болісно. З іншого боку, гарне освітлення здатне передати найяскравіші кольори у природі. Світлова серія Amaran, що отримала 95+ балів (із 100) за індексом передачі телевізійного освітлення, гарантує, що ви побачите красиві кольори на кожній зйомці.

 

Швидкість та портативність мають значення. Amaran 100x - це повністю інтегрований світильник з корпусом «все в одному», що робить його одним із найпростіших у налаштуванні та транспортуванні студійних світильників. Загальна вага комплекту складає всього 3,45 кг, а вбудований вентилятор забезпечує охолодження світлодіода незалежно від того, як довго триває зйомка.

 

В Amaran 100x використовується кріплення Bowens, що означає, що його можна трансформувати, щоб отримати якість практично будь-якого світла. Незалежно від того, чи потрібне вам м'яке світло, жорстке світло або навіть прожектор, система кріплення аксесуарів Amaran 100x означає, що він сумісний практично з усіма модифікаторами освітлення Aputure, такими як Light Dome, Fresnel або Lantern. Крім кріплення Bowens Mount Amaran 100x також має тримач для парасольки для ще більшої швидкості та м'якості. Крім того, ви можете використовувати будь-який аксесуар із байонетом Bowens від інших виробників.

 

Amaran 100x також має 9 вбудованих ефектів освітлення, такими як Папараці, Феєрверк, Блискавка, Несправна лампа, ТБ, Дихання, Спалах, Вибух і Вогонь з регульованою колірною температурою, що відкриває нові можливості для точного керування освітленням.

 

Висвітлення має приносити задоволення. Завдяки інтеграції Sidus Mesh, Amaran 100x дає вам професійне керування освітленням за допомогою однієї програми. Технологія Mesh означає, що всі джерела світла в серіях Aputure та Amaran автоматично підключатимуться один до одного і розширюватимуть діапазон вашої мережі. За допомогою програми Sidus Link ви можете керувати до 100 джерел світла зі свого смартфона або планшета. Відрегулюйте кожне джерело світла до досконалості, регулюючи такі аспекти як яскравість, колірна температура, ефекти і навіть програмування ефектів між кількома приладами.

 

У комплект входить:
 
Біколорний моноблок Aputure Amaran 100x - 1шт.
Стандартний рефлектор – 1шт.
Адаптер змінного струму – 1шт.
Кабель живлення – 1шт.

Aputure Amaran 100x Bi-Color (AL-100x) - в надійному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Постійне студійне світло або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Постійне студійне світло на кращих умовах. Щоб легко було підібрати Постійне студійне світло, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Aputure і перед вами будуть Постійне студійне світло Aputure. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари, представлені у нас, випускають відомі фірми, наприклад Viltrox. Виникли при покупці Aputure Amaran 100x Bi-Color (AL-100x) Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлену продукцію можна отримати в Костянтинівці максимально швидко.

● Колірна температура: від 2700K до 6500K
● Димування: від 0 до 100%
● CRI: 95