SmallRig Folding Screwdriver Kit Hunter

Код товару: С000010474
Фото: SmallRig Folding Screwdriver Kit Hunter

Нема в наявності

Ціна: 2 016 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

SmallRig Folding Screwdriver Kit Hunter AAK2495 - компактный набор отверток и ключей (мультитул) складного типа. В набор входят инструменты различного назначения, необходимые видеооператорам при подготовке, настройке видеооборудования и во время работы. Инструменты мультитула SmallRig AAK2495 изготовлены из нержавеющей стали. Общий корпус прямоугольной формы – из алюминиевого сплава. На нем также есть резьбовые отверстия, в которых можно хранить запасные винты M2.5, M3, M4, M5 и 1/4"-20.

Набор SmallRig Folding Screwdriver Kit Hunter компактен и удобен в работе и переноске. Кроме того, мультитул SmallRig AAK2495 обеспечивает сохранность винтов и инструментов во время работы “в поле” и поездках.

Комплектация
1 х набор отверток SmallRig Folding Screwdriver Kit Hunter.

SmallRig Folding Screwdriver Kit Hunter - на надійному сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Клітини та аксесуари А також інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. Виберіть із каталогу Клітина та аксесуари зі знижками? Щоб максимально просто підібрати Клітина та аксесуари, за допомогою зручної навігації. Введіть: SmallRig і Ви побачите список з Клітини та аксесуари SmallRig. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад SmallRig. З'явилися під час замовлення SmallRig Folding Screwdriver Kit Hunter Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товари отримаєте Кременчуці в швидкі терміни.

Технические характеристики:
- Совместимость: универсальный;
- Инструменты:
      4 x шестигранника (2.5 мм, 3 мм, 4 мм и 3/16");
      1 x плоская отвертка;
      1 x крестовая отвертка (филлипс);
      1 x отвертка Torx T25;
- Дополнительные резьбовые отверстия: M2,5, M3, M4, M5, 1/4 (для хранения запасных винтов на корпусе);
- Материал: алюминий и нержавеющая сталь;
- Размер: 30 x 81 x 21,3 мм;
- Вес: 120 г.