Aputure Light Storm LS 60d Daylight (APA0131A20)

Код товару: С000010393
Фото: Aputure Light Storm LS 60d Daylight (APA0131A20)

У наявності

Ціна: 13 818 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

LS 60d - це збалансоване постійне світло Aputure з можливістю фокусування та живленням, як від акумулятора, так і мережевого адаптера. В освітлювачі використовується спеціальна асферична оптика, що забезпечує кут освітлення 15-45 ° з високою вихідною потужністю та гнучкістю.

 

LS 60d набагато перевершує свої можливості, враховуючи компактні розміри та легку вагу у категорії світлодіодних моноблоків. Потужність світлодіодної матриці 60 Вт, еквівалентна лампі розжарювання освітлювача з лінзою Френеля потужністю 650 Вт, що робить його одним із найкращих у своїй категорії. З нестандартною асферичною оптикою Aputure LS 60d може видавати 50 000+ люкс при повному зумі або 8300+ люкс у режимі заповнення.

 

Світлодіодна матриця денного світла LS 60d має колірну температуру 5500°К і продовжує прагнення Aputure надавати високоякісні джерела світла з точним кольором для всіх кінематографістів з індексом кольору CRI / TLCI 95+ і SSI (D56) 72.

 

Розроблений, щоб витримувати суворі умови будь-якого знімального майданчика, корпус освітлювача LS 60d і роз'єм живлення постійного струму мають стійку до атмосферних впливів конструкцію, що свідчить про надійність і довговічність, тому кінематографісти можуть сміливо брати його з собою практично в будь-яких знімальних умовах.

 

LS 60d - це освітлювач, призначений для вирішення проблем так, як жоден інший постійний світло, з безліччю включених варіантів живлення. Модульний тримач з V-подібним кріпленням на його вилці може використовувати всі варіанти живлення, включаючи адаптер змінного струму, батареї з роз'ємом D-Tap (V-Mount) та інтелектуальний адаптер для батарей Dual NP-F.

 

Освітлювачі Light Storm, такі як 120d II, 300d II та 300x, можуть харчуватися тільки від однієї батареї, і LS 60d не є винятком. При цьому LS 60d може забезпечити повну потужність з однієї батареї типу V-Mount через роз'єм D-Tap або двох батарей Sony серії NP-F або половинну потужність з однією батареєю NP-F, використовуючи інтелектуальний адаптер Dual NP-F.

 

У комплекті з LS 60d поставляються восьмистулкові шторки, які забезпечують більш точне керування, ніж традиційні шторки, завдяки двом парам допоміжних прапорців, які можуть регулювати розмір та форму світлового потоку.

 

Light Storm LS 60d може використовувати широкий спектр модифікаторів освітлення. На додаток до восьмистулкових шторів, 60d включає спеціальний адаптер Bowens Mount, який встановлюється в його додаткове кріплення і дозволяє використовувати модифікатори м'якого світла Bowens Mount. Крім того, можна використовувати широкий вибір аксесуарів з кріпленням  Bowens від інших виробників.

 

LS 60d також сумісний із софтбоксом LS 60, квадратним софтбоксом м'якого світла, і Spotlight Mini Zoom, високоточним  проекційним  пристроєм з 2-кратним оптичним зумом, обидва з яких розроблені спеціально для LS 60d та 60x.

 

LS 60d дозволяє використовувати 8 вбудованих ефектів освітлення, такі як "Папараці", "Феєрверк", "Блискавка", "Несправна лампа", "ТБ", "Пульсація", "Стробоскоп" та "Вибух".

 

Приєднуючись до екосистеми Sidus Link, LS 60d отримує безпрецедентне, швидке та просте бездротове керування для будь-якого пристрою у своєму класі. Як частина мережі, LS 60d здійснює двосторонній зв'язок з керуючим смартфоном або планшетом та всіма іншими пристроями Sidus Mesh, що забезпечує більш надійну мережу та більшу дальність дії.

 

У комплект входить:

  • Постійне світло Aputure Light Storm LS 60d - 1 шт.
  • Шторки для прожектора – 1 шт.
  • Адаптер Bowens Mount to LS 60 Adapter - 1 шт.
  • Мережевий блок живлення з кабелем – 1 шт.
  • Адаптер для акумуляторів NP-F – 1 шт.
  • Кабель D-Tap – 1 шт.
  • Сумка для транспортування – 1шт.

Aputure Light Storm LS 60d Daylight (APA0131A20) - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Постійне студійне світло А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Постійне студійне світло з вигодами для бюджету Щоб не витрачати час на підбір Постійне студійне світло, за допомогою фільтрів. Введіть: Aputure і Вам будуть показані всі Постійне студійне світло Aputure. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад GVM. Якщо з'явилися при виборі Aputure Light Storm LS 60d Daylight (APA0131A20) Питання можна поставити нашому фахівцю. Фототехніку отримаєте Бердянське без затримок.

● Колірна температура: 5600K
● Димування: від 0 до 100%
● CRI: ≥95
● Кут освітлення: від 15° до 45° ● Рівень
освітленості:
      при 15°:
      1 метр: 54300 люкс
      3 метр: 7602 люкс
      5 метр: 27 люкс
      при 45° :
      1 метр: 9014 люкс
      3 метр: 1096 люкс
      5 метр: 402 люкс
● Управління: через органи управління на самому приладі або через додаток Sidus Link (до 80 м)
● Ступінь захисту: IP54 (захист від пилу та вологи ) )
● Потужність: 60 Вт
● Охолодження: активне
● Дисплей: OLED
● Матеріал: алюміній
● Живлення: від акумуляторів Sony L серії (NP-F) або акумулятора V-Mount, або від адаптера змінного струму
● Робоча температура: від -20 до 45°C
● Розмір: 209 х 116 мм (тільки лампа без модифікаторів)
● Вага: 4,4 кг (весь комплект)