SmallRig Top Handle with Cold Shoe

Код товару: С000010506
Фото: SmallRig Top Handle with Cold Shoe

Нема в наявності

Ціна: 1 008 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

SmallRig Top Handle with Cold Shoe 1638B – верхняя ручка (держатель) к клеткам зеркальных или беззеркальных фотоаппаратов. Предназначена для удобства удержания клетки с камерой на весу при ручной съемке. Устанавливается на верхнюю грань клетки SmallRig с помощью двух винтов 1/4"-20.

«Холодный башмак» сверху ручки очень удобен для монтажа шарнирного кронштейна или монитора. Ручка SmallRig Top Handle Cold Shoe имеет множество монтажных отверстий 1/4" и 3/8" для установки дополнительного оборудования съемки: микрофон, накамерный свет, Magic Arm тощо.

Комплектация:
1 x ручка для клеток SmallRig Top Handle with Cold Shoe;
1 x шестигранник;
2 x винта 1/4".

SmallRig Top Handle with Cold Shoe - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Клітини та аксесуари фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-супермаркет АВС Фото. З асортименту підберіть Клітина та аксесуари з вигодами для бюджету Щоб простіше було підібрати Клітина та аксесуари, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: SmallRig і Вам будуть запропоновані різні Клітини та аксесуари SmallRig. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад SmallRig. З'явилися при виборі SmallRig Top Handle with Cold Shoe Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилку отримаєте Слов'янське в швидкі терміни.

Технические характеристики:
- Монтажное крепление: 2 х резьбовых крепления 1/4"-20;
- Крепления для аксессуаров:
      резьбовые крепления 1/4"-20 и 3/8"-16;
      крепления под холодный башмак;
- Материал: алюминий;
- Размер: 113 х 40 мм;
- Вес: 160 г.