Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS

Код товару: С000010655
Фото: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS

У наявності

Ціна: 36 370 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив Sony FE 90 mm f/2.8 G Macro (SEL90M28G.SYX)
 
 
 
 
Професійний макрооб'єктив Sony – це вузькоспеціалізований пристрій. Він чудово підходить як для макрозйомки, так і для портретної фотографії. Неперевершений ефект боке вийде навіть під час фотографування з рук.
 
Основні особливості моделі
 
 
 
Головними якостями FE 90 mm f/2.8 G Macro, завдяки яким фото завжди будуть бездоганними незалежно від дистанції фокусування, є:
 
- Дуже м'яке розмиття фону, характерне для апаратних лінійок G. Щоб максимально знизити ймовірність сферичних спотворень, усі лінзи тестують та калібрують. Тому ефект боке виходить плавним та приємним для очей.
- Система плаваючих лінз. Оптичні параметри будуть на високому рівні на кожній ділянці кадру, незалежно від фокусної відстані.
- Безпомилкова та майже беззвучна фіксація на об'єкті. За рахунок технології подвійного фокусування великі групи оптичних компонентів розміщуються правильно. Тому створення повнокадрових знімків макроформату відбувається миттєво та безшумно.
- Попередня функція стабілізації зображення. Завдяки їй макрофотографії виходять чіткими та різкими навіть у разі зйомки без використання штативу.
 
Чим ще приваблює пристрій?
 
Конструкція моделі розроблена таким чином, щоб користувач міг використовувати її комфортно та оперативно. Щоб закріпити фокус у потрібний момент, на корпусі виробу розмістили спеціальну кнопку. При її затисканні об'єктив моментально фіксується у необхідному положенні.
 
Перемикатися з автоматичного на ручне фокусування і назад можна, не відволікаючись від видошукача. Для зміни режиму достатньо покрутити зовнішнє кільце об'єктива.
 
Крім інших позитивних якостей, макрооб'єктив має міцну, захищену від вологи та пилу конструкцію. Тому його можна використовувати в екстремальних умовах для створення якісних та вражаючих фотографій.
 

Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Sony і перед вами з'явиться Об'єктиви Sony. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Lensbaby. З'явилися під час підбору Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS Питання можна прояснити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Одесі своєчасно.

Модель
FE 90 мм f/2.8 G Macro
Діаметр фільтра, мм
62
Розмір матриці
Full frame
Фокусна відстань
90
Габарити
79x130,5 мм
Конструкція
15 елементів у 11 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,28
Мінімальна діафрагма
f/22
Кількість пелюсток діафрагми
9
Вага
0,602
Кріплення об'єктиву (байонет)
Sony E-mount (NEX)
Стабілізація зображення
Є
Максимальна діафрагма
f/2.8
Макрозйомка
Є
Пило-, вологозахист
Є
Гарантія, міс.
24
Комплект поставки
Бленда об'єктива, передня кришка об'єктива, задня кришка об'єктива, футляр
Країна виробник
Таїланд