Godox 210B (210см)

Код товару: С000010719
Фото: Godox 210B (210см)

Нема в наявності

Ціна: 1 234 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Найкращий вибір переносної стійки! Всего 55см в складеному вигляді, при цьому максимальна ефективна висота 210см! Такий результат досягається завдяки зворотному укладанню нігтів і 4-х секцій замість стандартних 3-х. При цьому стійкість зберегла відмінні показники надёжності і стійкості, і перевершує інші бюджетні 2-х-метрові стійкості.
 
З'єднання з винтами між секцій позаімствованних у топової стійки на пневмоподушке  Godox 260см (260T) . Обратне укладання ніг не тільки зробило стійку компактніше, але і дозволяє при необхідності зробити стійку максимально стійкою, виставивши ноги паралельно напів: у такому положенні ширина ноги виглядає як у "старших" стоків з висотою 3 м, що запобігає випадкове опрокидання обладнання або падіння від вітру на вулиця.
 

Godox 210B (210см) - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Стійки для студійного світла А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Стійка за собівартістю. Щоб легко було підібрати Стійка, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox і перед вами будуть усі Стійки для студійного світла Godox. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Falcon. Виникли при підборі Godox 210B (210см) Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення можна отримати Україні своєчасно.

Артикул виробника - 210B
Тип - Стойки
Висота знімка - 53-210 см
Длина (в складеному стані) - 53 см
Колір - Черний
Страна виробництва - Китай