Zhiyun Стедікам WEEBILL 2 Pro+

Код товару: С000010960
Фото: Zhiyun Стедікам WEEBILL 2 Pro+

Нема в наявності

Ціна: 27 799 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Комплект  Zhiyun-Tech WEEBILL-2 Pro Kit  включає бездротовий передавач зображення, зовнішній монітор і мотор фокусування/збільшення, що разом забезпечує комплексний робочий процес на знімальному майданчику. Він також поставляється з регульованою рукояткою для підвісного режиму та тканинним футляром для перенесення.
 
Унікальна міцна конструкція
WEEBILL 2 поєднує в собі добре продумані лінії, щоб втілити в життя легші та зручніші технології. Креативний поворотний сенсорний відкидний екран спрощує виконання всіх функцій і операцій.
 
 
Потужний чіп
Zhiyun оснастила WEEBILL 2 революційним чіпом Infineon з поділом вектора переривання та двома фільтрами. Чіп аналізуватиме складні переривання, покращуватиме стабільність за допомогою свого основного алгоритму і точно компенсуватиме будь-які нерівності рельєфу, забезпечуючи більш плавне відстеження та більш швидку реакцію стабілізатора.
 
Екран та управління
Вбудований сенсорний екран з діагоналлю 2,88 дюйма оснащений висувною і відкидною конструкцією. Регулювання та контроль параметрів за будь-яких кутів зйомки можливий лише кількома дотиками.
 
Гнучка сумісність
Міцна конструкція з поліпшеним моментом, що крутить, і продуктивністю двигуна. Стабілізатор сумісний із широким спектром комбінацій об'єктивів бездзеркальних та цифрових дзеркальних камер. Підтримує чимало розширення професійних аксесуарів.
 
 
Колесо керування фокусуванням
Колесо керування фокусуванням підтримує регулювання осі крену, діафрагми, ISO, електронного/механічного фокусу та масштабування.
Підтримує індивідуальне налаштування чутливості керування фокусуванням на трьох рівнях: низький/середній/високий.
 
Акумулятор
WEEBILL 2 підтримує специфікацію USB Power Delivery. Час заряджання можна скоротити до 1,6 годин, а максимальний час роботи може досягати 9 годин. Стабілізатор може працювати під час заряджання.
 
Аксесуари
Спеціальна сумка для перенесення WEEBILL 2 оснащена подвійним шаром та кількома відділеннями для зберігання деталей пристрою та додаткового догляду за стабілізатором.
 
Ручка-стропа WEEBILL 2 забезпечує найкраще захоплення та допускає подовження за допомогою стандартного гвинтового різьблення для кріплення.
 
 
 
 
 
 
 

Zhiyun Стедікам WEEBILL 2 Pro+ - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Системи стабілізації камери або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Система стабілізації з вигодами для бюджету Щоб вам простіше було підібрати Система стабілізації, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Zhiyun і Вам будуть запропоновані різні Системи стабілізації камери Zhiyun. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість запчастин можна не переживати. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені перевіреними компаніями, наприклад Zhiyun. Виникли при покупці Zhiyun Стедікам WEEBILL 2 Pro+ Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Транспортуємо продукцію в Львові без затримок.

ЗАГАЛЬНІ
Час роботи до 9 годин
Інтерфейси Bluetooth 5.0
Робоча частота 2.4 GHz
 
АКУМУЛЯТОР
Місткість батареї 6000 мАг
 
ГАБАРИТИ
Маса ~ 1470 г
Розміри 319*225*62 мм