Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт)

Код товару: 03101
Фото: Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт)

У наявності

Ціна: 245 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Основне призначення фотоскотчу - це кріплення фотографій у традиційних (класичних) фотоальбомів.
Фотоскотч підходить для пакування подарунків, колажів, марок, скрапбукінгу тощо.
Фотоскотч – двосторонній клейкий шматочок паперу. Однією клейкою стороною скотч клеїться до зворотної сторони фотографії, потім зі скотчу знімається захисне покриття, що не клейке, і фотографія клеїться на обране місце сторінки фотоальбому.
Виробник Henzo (Нідерланди) більше 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які не містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 

Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Фотоскотч А також інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Фотоскотч за ринковими розцінками? Щоб максимально просто вибрати Фотоскотч, скористайтеся зручною системою. Введіть: Henzo і Ви побачите доступні для замовлення Фотоскотч Henzo. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Henzo. Якщо з'явилися при підборі Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт) Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення можна отримати Хмельницькому якомога швидше.