Sony 50mm f/2.8 Macro (SAL50M28)

Код товару: 09947
Фото: Sony 50mm f/2.8 Macro (SAL50M28)

У наявності

Ціна: 10 348 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше

Об'єктив Sony 50mm f/2.8 FE Macro (SEL50M28.SYX). Ідеальний макрооб'єктив для зйомки щодня

 

Цей об'єктив створений спеціально для камер із повнокадровими матрицями для макрозйомки в масштабі 1:1. Він дозволяє наблизитись до об'єкта на відстань 16 см, а при стандартному куті огляду в кадр потрапляють і деталі фону, що дозволяє фотографу творити без обмежень. Система управління продумана так, щоб максимально спростити та оптимізувати макрозйомку.

 

Чудові макрознімки з малої відстані

 

Мінімальна фокусна відстань 16 см дозволяє фотографу наближатися майже впритул до об'єкта та знімати чудові великі плани в масштабі 1:1. При цьому камеру практично не доводиться переміщати в пошуках потрібної відстані, так що якщо ви користуєтеся для зйомки предметним столом, вам навіть не доведеться через нього вставати. Цей об'єктив справді незамінний для повсякденного фотографування.

 

Ефектне боці та різкість по всій площі кадру

 

Високоефективна оптична схема з елементом низькодисперсійного скла мінімізує хроматичні аберації навіть при зйомці з малих відстаней, завдяки чому кадр залишається різким по всій площі. Цінителі боці залишаться задоволені плавним, природним розмиттям фону, яке забезпечує циркулярна діафрагма цього об'єктиву.

 

Компактна та легка конструкція

 

Максимальний діаметр 70,8 мм, довжина 71 мм та загальна вага 236 г забезпечують вражаючу мобільність та легкість в керуванні, роблячи цей об'єктив ідеальним для повсякденного використання з компактними камерами серії α.

 

Шкали збільшення та фокусної відстані

 

Особливу зручність забезпечують шкали збільшення та фокусної відстані з числовими позначеннями, що дозволяють точно виставляти параметри при макрозйомці.

 

Повний контроль для легкої макрозйомки

 

За допомогою перемикача можна легко переходити між ручним та автоматичним режимом фокусування для зйомки ефектних макро. Обмежувач діапазону фокусування об'єктива додатково прискорює автофокусування, а спеціальна кнопка утримання дозволяє фіксувати фокус, що забезпечує повний контроль над налаштуваннями та максимально чіткі фотографії.

 

Для моментальної зйомки та зйомки макро

 

Стандартна фокусна відстань 50 мм робить цей об'єктив ідеальним для пейзажної та портретної зйомки, а також фотографування крупним планом. Асферичний елемент дбайливо усуває кривизну поля, забезпечуючи максимальну якість зображення від центру до країв кадру.

 

Надійний захист для зйомки у складних умовах

 

Герметичний волого- та пилозахищений корпус забезпечує надійний захист внутрішніх компонентів об'єктива і гарантує бездоганну роботу навіть у складних умовах зйомки: під дощем, при вітрі і не тільки.

Sony 50mm f/2.8 Macro (SAL50M28) - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив З вигодами? Щоб правильно підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Sony і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Sony. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Sony. Якщо виникли під час вибору Sony 50mm f/2.8 Macro (SAL50M28) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Вінниці в потрібні терміни.

 
 
Тип об'єктиву
фікс / макро /
У напрямку
портретний
Система
Sony
Фокусна відстань
постійне
Фокусна відстань
50 мм / 75 мм з матрицею формату APS /
Значення світлосили
f/2.8
Кути огляду
32 ° / 47 ° з матрицею формату APS /
мін. діафрагма
32
Мінімальна дистанція фокусування
0.2 м
Максимальне збільшення
1
Можливість макрозйомки
+
Байонет (кріплення)
Sony A
Розмір матриці
full frame/APS-C
Привід автофокусування
Відсутнє
Привід автофокусування (викрутка)
+
Конструкція (елементів/груп)
7 елементів у 6 групах
Кількість пелюсток діафрагми
7
Діаметр фільтра
55 мм
Габарити (діаметр/довжина)
71.5x60 мм
Вага
295 г