Nikon 14-24 f/2.8G ED AF-S Nikkor (JAA801DA)

Код товару: 08963
Фото: Nikon 14-24 f/2.8G ED AF-S Nikkor (JAA801DA)

У наявності

Ціна: 76 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Знаменитий об'єктив AF-S NIKKOR 14–24mm f/2.8G ED забезпечує виняткову різкість та чудове покриття. Він зробив революцію, коли з'явився на ринку, і, як і раніше, займає лідируючі позиції.
 
Унікальний об'єктив. Чудові зображення.
 
 
 
Цей неперевершений надширококутний об'єктив забезпечує неймовірну різкість, чудовий контраст і насичений колір, незалежно від того, чи ви знімаєте фотографії або відео.
Надширококутний зум-об'єктив з діапазоном фокусних відстаней 14–24 мм та постійною максимальною діафрагмою f/2,8 забезпечує неперевершену продуктивність. Він залишається вибором багатьох професійних фотографів у випадках, коли потрібна зйомка подій, пейзажів, архітектури, інтер'єрів та портретів крупним планом. На нього можна покластися навіть під час зйомки з недостатнім освітленням.
 
Неперевершена продуктивність
 
 
 
Оцініть виняткову різкість зображення по всьому кадру, часто недосяжну при використанні еквівалентних об'єктивів з постійною фокусною відстанню.
При зйомці цим надширококутним зум-об'єктивом спотворення усуваються з високою точністю. Два елементи зі скла ED і три асферичні лінзи суттєво зменшують різні види аберації, у тому числі коматичну, навіть за повністю відкритої діафрагми. Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat від компанії Nikon зменшує двоїння зображення та появу відблисків навіть при контровому освітленні.
 
Приголомшливий контроль
 
 
Феноменальна точність та швидке фокусування. Все, що вам потрібно, і навіть більше.
Безшумний ультразвуковий мотор (SWM) від Nikon і система внутрішнього фокусування (IF) забезпечують точне, надшвидке і практично безшумне автофокусування. Перемикач режимів фокусування M/A дозволяє переходити з автоматичного фокусування на ручну простим поворотом кільця фокусування.  
 
Створено, щоб витримати випробування часом
 
 
 
Завдяки міцній конструкції та захисту від пилу та вологи професійного класу забезпечується надійна експлуатація навіть у найнесприятливіших умовах.
Це міцний та надійний об'єктив із металевим байонетом. Гумова ущільнювальна прокладка захищає від пилу та вологи. Вбудована бленда об'єктива захищає передній опуклий елемент об'єктива.
 
 
 
 
  
 

Nikon 14-24 f/2.8G ED AF-S Nikkor (JAA801DA) - в електронному магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб легко було підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Nikon і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Nikon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Lensbaby. З'явилися при покупці Nikon 14-24 f/2.8G ED AF-S Nikkor (JAA801DA) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення заберіть у Чернівцях в швидкі терміни.

Фокусна відстань
14-24 мм
Максимальна діафрагма
f/2,8
Мінімальна діафрагма
f/22
Конструкція об'єктива
14 елементів в 11 групах (включаючи 2 елементи зі скла ED, 3 асферичні лінзи та 1 елемент з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat)
Кут зору
114°–84° (90°–61° з фотокамерами формату DX)
Мінімальна відстань фокусування
0,28 м (в діапазоні фокусних відстаней від 18 до 24 мм)
Максимальний коефіцієнт відтворення
1/6,7
Число пелюсток діафрагми
9 (округлені)
Установчий розмір фільтра
Ні
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 98 x 131,5 мм
Вага
Прибл. 1000 г
Приладдя в комплекті
Напівм'який чохол CL-M3