Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX Nikkor (JAA132DA)

Код товару: 11330
Фото: Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX Nikkor (JAA132DA)

Нема в наявності

Ціна: 9 350 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Природна краса
 
Знімки жвавої вулиці чи сюжети з мандрівок. Приголомшливі портрети. Різносторонні можливості об'єктива AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G роблять його першим вибором для будь-якого фотографа, який знімає у форматі DX, незалежно від рівня його майстерності.
 
Не надто ширококутний. Не надто довгофокусний
 
 
 
Будь то шумний базар або ваш власний район, скористайтеся природною перспективою для зйомки чудових фотографій та відеороликів.
 
Об'єктив AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G створює кут зору, аналогічний куту 50-мм об'єктива повнокадрової фотокамери. Побудова кадру при зйомці фотографій та відеороликів виглядає природно, оскільки ви знімаєте з таким же кутом зору, як у звичайного неозброєного ока, якщо дивитися прямо перед собою. Вам не доведеться підходити надто близько або відходити надто далеко для зйомки об'єкта разом з частиною його оточення.
 
Відмінні результати при слабкому освітленні
 
 
 
Скористайтеся універсальністю, яка дозволяє знімати цілий день. Висока світлосила f/1,8 забезпечує неймовірно різкі знімки навіть у сутінках.
 
Об'єктив AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G показує чудові результати під час зйомки з використанням наявного світла. Продовжуйте зйомку з настанням сутінків або робіть чудові портрети в умовах слабкого освітлення. Велика максимальна діафрагма також забезпечує яскраве зображення у видошукачі для точного компонування кадру.
 
Можливість чудового розмиття фону
 
 
 
Відкрийте для себе мистецтво створення Боке. З легкістю виділяйте об'єкт зйомки для створення ефектних знімків.
 
Секрет створення чудового розмиття фону (боке) полягає в тому, щоб знімати з широкою діафрагмою при невеликій глибині простору, що різко зображається. Завдяки великій максимальній діафрагмі f/1,8 об'єктив AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G ідеально підходить для повного контролю глибини простору, що різко зображується. Незалежно від того, чи ви знімаєте фотографії або відео, об'єкти на передньому плані можна зробити різкими і виділити на м'якому розфокусованому фоні.
 
Різке фокусування
 
 
Досягніть швидкого і абсолютно точного фокусування на об'єктах під час зйомки. Або виконайте фокусування вручну для точного компонування кадру.
 
Ексклюзивний безшумний ультразвуковий мотор від компанії Nikon забезпечує швидке автофокусування з можливістю моментального переходу в ручний режим. Перемикач режимів фокусування M/A дозволяє переходити з автоматичного фокусування на ручну під час зйомки простим поворотом кільця фокусування.
 
Чудова якість зображення
 
 
Насолоджуйтесь фотографіями та відеороликами з насиченими яскравими кольорами та чудовим контрастом. Знімайте на яскравому сонці або при контровому освітленні, не переймаючись якістю.
Використання об'єктива AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G – гарантія чудових знімків. У його конструкції використовується асферична лінза, що забезпечує чудову роздільну здатність і високий контраст навіть при зйомці з максимально відкритою діафрагмою.
 
Готовність до подорожей
 
 
 
Завдяки компактності з AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G легко подорожувати. Він ідеально підходить для непомітної зйомки на вулицях.
 
Цей об'єктив з постійною фокусною відстанню важить лише 200 г (прибл.). Його легко використовувати та носити з собою. Він ідеально поєднується з універсальними цифровими дзеркальними фотокамерами Nikon формату DX, які підтримують зйомку високої роздільної здатності.
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX Nikkor (JAA132DA) - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Об'єктиви фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-маркет abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив за вигідною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться все Об'єктиви Nikon. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Fujifilm. Виникли при підборі Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX Nikkor (JAA132DA) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Тернополі в швидкі терміни.

Фокусна відстань
35 мм
Максимальна діафрагма
f/1,8
Мінімальна діафрагма
f/22
Конструкція об'єктива
8 елементів у 6 групах (включаючи 1 асферичну лінзу)
Кут зору
44°
Мінімальна відстань фокусування
0,3 м
Максимальний коефіцієнт відтворення
0,16-кратний
Число пелюсток діафрагми
7 (округлені)
Установчий розмір фільтра
52 мм
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 70 x 52,5 мм
Вага
Прибл. 200 г
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-52 діаметром 52 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-1, байонетна бленда HB-46, м'який чохол для об'єктива CL-0913