LumiQuest LQ-103 Ultrasoft

Код товару: 13351
Фото: LumiQuest LQ-103 Ultrasoft

Нема в наявності

Ціна: 729 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рассеиватель вспышки Lumiquest Ultrasoft направляет свет под углом 90° от вспышки и затем смягчает его при помощи матового диффузора.

ПРИМЕНЕНИЕ: Для более мягкого освещения с минимальными тенями. Применяется с одной вспышкой или для более мягкого освещения фона с использованием многофункционального освещения. Рекомендуется для крупных планов и портретов.

ПОТЕРЯ СВЕТА: 2 1/3 диафрагмы.

РАЗМЕРЫ: в сложенном виде 4 1/2 х 7 1/4 дюйма.

LumiQuest LQ-103 Ultrasoft - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Аксесуари для спалахів або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Аксесуар для спалаха за доступною ціною. Щоб легко було підібрати Аксесуар для спалаха, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: LumiQuest і перед вами з'явиться Аксесуари для спалахів LumiQuest. У нас вибрати фототовари найпростіше. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад JJC. Виникли при підборі LumiQuest LQ-103 Ultrasoft Питання можна уточнити у наших фахівців. Посилку отримаєте Запоріжжі в швидкі терміни.