LumiQuest LQ-104 Big Bounce

Код товару: 13349
Фото: LumiQuest LQ-104 Big Bounce

Нема в наявності

Ціна: 1 391 1 249 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

ProMax Pocket Bouncer направляет свет от вспышки под углом 90°. Смягчает свет и распределяет его по более широкой площади. Хотя при использовании автоматических вспышек не требуется компенсация выдержки, рабочие расстояния немного сокращены.

ПРИМЕНЕНИЕ: Для смягчения света с минимальными потерями света. Используется как с дополнительными аксессуарами, так и отдельно, в условиях, где нет низких потолков или, где требуется направленный, но мягкий заполняющий свет.

ПРИБЛИЗИТЕЛЬНАЯ ПОТЕРЯ СВЕТА: 11/3 диафрагмы

РАЗМЕРЫ: в сложенном виде 41/2 х 71/4 дюйма

LumiQuest LQ-104 Big Bounce - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Аксесуари для спалахів А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Аксесуар для спалаха на вигідних умовах. Щоб вам простіше було вибрати Аксесуар для спалаха, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: LumiQuest і перед вами відкриються всі необхідні для вас Аксесуари для спалахів LumiQuest. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість деталей можна не хвилюватися. Вироби, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Interfit. Якщо виникли під час вибору LumiQuest LQ-104 Big Bounce Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення отримаєте Кривому Розі у мінімальні терміни.