JJC LH-65II (EW-65II, Canon 28mm /2,8, 35mm /2)

Код товару: 17097
Фото: JJC LH-65II (EW-65II, Canon 28mm /2,8, 35mm /2)

У наявності

Ціна: 88 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Аналог бленд Canon EW-65II для об'єктиву Canon EF 28mm f/2.8, EF 35mm f/2.
Найвища якість виконання. Матова внутрішня поверхня попереджає блискітку на об'єктив, чим страждає більшість дешевих аналогових бленд. Надійне та міцне байонетне кріплення до об'єктиву, точно повторює фірмове кріплення від Canon.
  •     захищає від відблисків та бічного розсіяного світла
  •     швидке байонетне з'єднання
  •     встановлюється зворотною стороною для транспортування
  •     більш міцне з'єднання ніж у інших аналогічних бленд
  •     матова внутрішня поверхня
Бленда суворо рекомендується використовувати з усіма об'єктивами. Це дуже корисний інструмент, який помітно покращує якість ваших фотографій від відображень та інших дефектів, які викликають сторонні засвіти та погіршують контрастність. Байонетне з'єднання робить кріплення бленди на об'єктив дуже зручним. Для безпечного транспортування можна встановити бленду на об'єктив у зворотному напрямку. Бленда є досить компактною і допомагає зберегти ваш об'єктив у безпеці. Бленд JJC мають більш високу якість, ніж аналогічні бленди інших виробників.
 

JJC LH-65II (EW-65II, Canon 28mm /2,8, 35mm /2) - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Бленди фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Бленда зі знижками? Щоб легше було підібрати Бленда, скористайтеся зручною системою. Введіть: JJC і перед вами будуть усі Бленди JJC. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Chako. Виникли при покупці JJC LH-65II (EW-65II, Canon 28mm /2,8, 35mm /2) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Доставка проводиться Черкасах у мінімальні терміни.