Lensbaby Pro w/Double Glass for Sony Alpha (LBCPDGS)

Код товару: С000000081
Фото: Lensbaby Pro w/Double Glass for Sony Alpha (LBCPDGS)

У наявності

Ціна: 10 098 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Composer Pro надає можливість неймовірно плавного фокусування та нахилу (tilt) з поворотом. Його покращена міцна металева конструкція - це крок вперед у розвитку об'єктива Composer, який зробив його найкращою пропозицією для багатьох фотографів і відеографів.

Composer Pro сумісний з повним рядом оптичних модулів і поставляється в комплекті з встановленим модулем Double Glass Optic або Sweet 35 . Кожен оптичний модуль створює особливе поєднання областей різкості та розмиття
Високоякісна конструкція з покращеним механізмом фокусування на рухомій металевій кулі

Електронні контакти та мікросхеми для взаємодії з камерою відсутні.

Байонет Sony Alpha

Lensbaby Pro w/Double Glass for Sony Alpha (LBCPDGS) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Lensbaby І Ви побачите перелік з Об'єктиви Lensbaby. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари можна бути впевненими. Всі фотототовари, які є у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Viltrox. Якщо виникли під час вибору Lensbaby Pro w/Double Glass for Sony Alpha (LBCPDGS) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлений товар можна отримати Миколаєві в необхідні терміни.

■ Постачальник: Double Glass Optic
■ Сумісний зі всією лінійкою змінних оптичних модулів Optic Swap System
■ Спосіб фокусування: ручний
■ Фокусна відстань: 35 мм для Sweet 35 Optic
■ Розміри/вага: 5,71 см вис. х 6,35 см шир./113,4г.
■ Нахил від 0 до 17,5 градусів