Lenspen Серветка для чищення оптики FC-1

Код товару: С000000504
Фото: Lenspen Серветка для чищення оптики FC-1

У наявності

Ціна: 199 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Серветка для чищення з мікрофібри

Високоякісна тканина з мікрофібри – безпечна для будь-яких покриттів та поверхонь, вбирає жир та вологу, збирає пил, при цьому не залишаючи жодного ворсу! Може бути випрана і знову багаторазово використана без будь-якої втрати як чистка. За допомогою цієї серветки Ви можете не лише утримувати в чистоті свою техніку та оптику, а й у будь-який момент точно відкалібрувати "баланс білого" Вашої цифрової камери.

Делікатна серветка Microfibre підходить для догляду за цифровими фото та відео камерами, мобільними телефонами, телевізорами, аудіо апаратурою, CD's, CD-ROMs, DVDs, комп'ютерами, фотокопіювальними пристроями, ювелірними виробами, музичними інструментами, скляним посудом, кришталем та ін.

 

Lenspen Серветка для чищення оптики FC-1 - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Засоби для чищення оптики та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Засіб для чищення оптики З вигодами? Щоб вам простіше було вибрати Засіб для чищення оптики, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Lenspen і Ви побачите всі необхідні Засоби для чищення оптики Lenspen. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка з нашого каталогу розроблені лідируючими компаніями, наприклад JJC. Виникли при покупці Lenspen Серветка для чищення оптики FC-1 Питання можна задати нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Україні своєчасно.